Nieuws

Het laatste nieuws vindt u hier. Wenst u belangrijke informatie te delen met collega's, dan mag u steeds dit nieuws bezorgen aan info@vom.be . Graag ook een bronvermelding meegeven.

QUALISTEELCOAT bevestigt kwalitatief lakwerk op staal

Op 27 en 28 mei hebben een 24 afgevaardigden deelgenomen aan QUALISTEELCOAT-meetings in Lissabon.

Lees meer

OCAS en Endures bundelen hun offshore en maritieme krachten

Finocas Group NV en First Dutch Innovations (FDI) BV kondigen hun joint venture aan waarin OCAS, onderzoekscentrum voor de aanwending van staal, en Endures gaan samenwerken.

Lees meer

Alro Group krijgt externe investeerder

GIMV verwerft meerderheidsbelang in de snel groeiende Alro Group, specialist in het industrieel coaten van auto- en vrachtwagenonderdelen en tevens trouw VOM-lid van het eerste uur. GIMV neemt het...

Lees meer

Van Gils Group neemt Metallics Van Cauteren uit Zele over

Van Gils Group - gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van staal en aluminium - neemt de firma Metallics Van Cauteren BVBA uit Zele over. Hierdoor vergroot de groep zijn geografische...

Lees meer

Belgische staalverenigingen bundelen krachten

Op maandag 20 mei staken de verantwoordelijken van de negen staalgerelateerde ledenverenigingen de koppen bij elkaar om te bespreken hoe nauwer met elkaar kan worden samengewerkt.

Lees meer

Pistoolspuiters natlak: aansluiting op de arbeidsmarkt moet beter

Al jaren worden onze bedrijven geconfronteerd met een tekort aan getrainde spuiters in de lakkerijen, zowel voor poedercoaten als natlakken. Daar gaat VOM iets aan doen.

Lees meer

Een nieuwe norm voor spuitinstallaties (natlak en poeder) in voege sinds 1/1/2019

Elk bedrijf dat een lakinstallatie in werking heeft, hetzij een natlakinstallatie, hetzij een poedercoatinstallatie, zou vertrouwd moeten zijn met de norm NBN EN 16985: spuitcabines voor organisch...

Lees meer

EUROCORR 2019: het trefpunt van corrosiespecialisten in Europa

“New times, new materials, new corrosion challenges”, dat is het thema van het wereldbefaamde corrosiecongres EUROCORR 2019 van de EFC, European Federation of Corrosion. Verzilver uw ledenvoordeel.

Lees meer