Op zoek naar een specifieke oppervlaktebehandeling, coater, collega-ondernemer, product of apparatuur?Op zoek naar een specifieke oppervlaktebehandeling, coater, collega-ondernemer, product of apparatuur?Op zoek naar een specifieke oppervlaktebehandeling, coater, collega-ondernemer, product of apparatuur?

Onze diensten

Promoten van de oppervlaktebehandeling technologie

Oppervlaktebehandeling is een complexe wereld. Daarom informeert VOM voorschrijvers, opdrachtgevers, bouwheren, architecten, studieburelen, projectontwikkelaars over de mogelijkheden van de technologie.

Word lid

Doorgeven van technische kennis aan bedrijven

Werken met kennis van zaken! Daar gaan we voor. VOM verstrekt technische informatie inzake oppervlaktebehandeling en dit d.m.v. cursussen, studiedagen, netwerkactiviteiten, beurs, maandblad, website, e.d.

Word lid

Aanspreekpunt voor de industrie

Heeft u vragen over uw coatingproces? Nieuwe technieken? Regelgeving? Samenwerkingspartners? VOM helpt u op weg.

Word lid

Verdedigen van de belangen van de industrie

VOM vertegenwoordigt de sector bij milieu-administraties en wetgevende overheid om constructief mee te werken aan een duurzame wereld.

Word lid

U bent op zoek naar een een specifieke oppervlaktebehandeling, jobcoater, collega-ondernemer, product of apparatuur?

Laatste nieuws

KMO groeisubsidie hervormd

Vanaf 2021 wordt er gefocust op de thema's digitalisering, internationalisering, circulair ondernemen en innovatie. Door de beschikbare middelen te bundelen kan de Vlaamse economie sneller de omslag maken naar een toekomstgerichte economie.

Lees meer

Oproep: deelname TETRA project "AI kwaliteitscontrole in de oppervlaktebehandeling"

Computer visie kan in kwaliteitscontrole bij oppervlaktebehandeling een interessante aanvulling zijn, waarbij een camera een automatische en snelle inspectie van het oppervlak in diverse processtappen toelaat, en problemen kan detecteren.

Lees meer

Eindelijk neemt Europa een beslissing rond autorisatie van chroomtrioxide

Het CTACsub consortium heeft in mei 2015 een applicatie voor autorisatie aangevraagd voor 6 verschillende toepassingen van CrO3. Na 5 jaar heeft de Europa een Besluit genomen op 18 december 2020.

Lees meer

Onze beste wensen aan alle VOM-leden

Bij de start van het nieuwe jaar dankt VOM u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en onze prettige contacten. Wij wensen u een uitdagend en veilig 2021!

Lees meer

Meer VOM nieuws lezen

Ga naar het nieuwsoverzicht en verneem het recentste nieuws over oppervlaktebehandeling!

Alle Nieuwsberichten

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de oppervlaktebehandeling en schrijf u in op VOM nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

VOMinfo online

Lees steeds de laatste uitgave van VOMinfo online.

Binnenkort op de agenda

Hier vindt u alle opleidingen, cursussen en andere activiteiten georganiseerd door VOM vzw. Ook interessante beurzen of evenementen in ons vakgebied zijn vermeld!

Bekijk alle events

Opleiding: Surface Finishing 4.0 : aan de slag met nieuwe technologie (2020-2021) Online & live sessie - uitgesteld tot latere datum

VOM is van mening dat digitale innovatie in de industrie - dat al aan een opmars bezig was - door de uitbraak van COVID-19 aan urgentie zal winnen.

ATIPIC's first technical activity of 2021

The Board of ATIPIC invites you to attend its first technical activity 2021 on February 9th, 2021 on Microsoft Teams, where 3 lectures will be hold.

Opleiding Verlijmen & oppervlaktebehandeling 2021

Om er over te waken dat de lijmverbinding correct functioneert en op lange termijn stabiel is, is een geschikt oppervlak nodig. De keuze van de geschikte lijm die de coating niet aantast is ook een must.

Materials - Eurofinish - Surface 2021

Knowledge and networking event The meeting place with all aspects for a good and sustainable productLees meer

Vom is lid van

  • project ALT-CTRL-TRANS