Belgische vereniging voor oppervlaktetechnieken van materialenBelgische vereniging voor oppervlaktetechnieken van materialenBelgische vereniging voor oppervlaktetechnieken van materialen

Onze diensten

Promoten van de oppervlaktebehandeling technologie

Oppervlaktebehandeling is een complexe wereld. Daarom informeert VOM voorschrijvers, opdrachtgevers, bouwheren, architecten, studieburelen, projectontwikkelaars over de mogelijkheden van de technologie.

Word lid

Doorgeven van technische kennis aan bedrijven

Werken met kennis van zaken! Daar gaan we voor. VOM verstrekt technische informatie inzake oppervlaktebehandeling en dit d.m.v. cursussen, studiedagen, netwerkactiviteiten, beurs, maandblad, website, e.d.

Word lid

Aanspreekpunt voor de industrie

Heeft u vragen over uw coatingproces? Nieuwe technieken? Regelgeving? Samenwerkingspartners? VOM helpt u op weg.

Word lid

Verdedigen van de belangen van de industrie

VOM vertegenwoordigt de sector bij milieu-administraties en wetgevende overheid om constructief mee te werken aan een duurzame wereld.

Word lid

U bent op zoek naar een een specifieke oppervlaktebehandeling, jobcoater, collega-ondernemer, product of apparatuur?

Laatste nieuws

Geslaagde Kick Off van EUROFINISH+MATERIALS 2019

Technisch ontwerp, materiaalselectie, analysetechnieken, verbinden, oppervlaktebehandeling onder 1 dak

Lees meer

Qualisteelcoat & EN 1090 conformiteitsverklaring

Sinds 1 december 2018 kunnen lakbedrijven die reeds het Qualisteelcoat-label verworven hebben, ook de EN1090-conformiteitsverklaring behalen.

Lees meer

Thema's VOMinfo magazine 2019 gekend

VOMinfo, het magazine van VOM, verschijnt 6 keer in 2019, zowel in print als online. Ontdek welke thema's we dit jaar behandelen en draag je steentje bij door mee te werken aan 1 of meerdere nummers. Wij maken altijd plaats voor interessante content.

Lees meer

FACTCHECK - Niet-gouvernementele milieuorganisaties: experts of populisten?

CETS publiceerde recent een ‘position paper’ naar aanleiding van een aantal open brieven van ngo’s over activiteiten in onze sector. De inhoud van deze paper willen wij graag met u delen. VOM is lid van de Europese koepelorganisatie CETS.

Lees meer

Meer VOM nieuws lezen

Ga naar het nieuwsoverzicht en verneem het recentste nieuws over oppervlaktebehandeling!

Alle Nieuwsberichten

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de oppervlaktebehandeling en schrijf u in op VOM nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Binnenkort op de agenda

Hier vindt u alle opleidingen, cursussen en andere activiteiten georganiseerd door VOM vzw. Ook interessante beurzen of evenementen in ons vakgebied zijn vermeld!

Bekijk alle events

Opleiding: verzinken & coaten van staalconstructies

Deze cursus geeft een compleet overzicht van het verzinken en eventuele toepassing van coatings om een eindproduct af te leveren dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Interreg WBDuraPaint: Nieuwe watergedragen bio gebaseerde verfsystemen

MATERIA NOVA, FLAMAC, UMET (UL), VOM en het IAR-cluster bundelen hun vaardigheden en uitrusting om nieuwe watergebaseerde biogebaseerde verfsystemen te ontwikkelen en te karakteriseren.

Colloque PolyRay

Cette année, la 17ème édition du colloque de l’Association PolyRay se déroulera à l’Ecole Nationale Supérieure de Chimie de Montpellier les 11 et 12 mars 2019.

RapidPro 2019

RapidPro is dé internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van prototyping, productie en productontwikkeling. Tijdens de 9e editie ontdekt u de laatste ontwikkelingen met focus op ROI in AM, materialen, tooling, soft- en hardware en kwaliteit.

EUROFINISH+MATERIALS 2019

Dé centrale ontmoetingsplek in de BENELUX met alle aspecten voor een goed en duurzaam eindproductLees meer

Vom is lid van