Young VOM

YOUNG VOM, het Belgische netwerk voor jonge ondernemers, actief in oppervlaktebehandeling

YOUNG VOM staat voor een leerrijk netwerk van ondernemers jonger dan 40 jaar die werkzaam zijn in de oppervlaktebehandeling. Hierin kunnen leden hun ervaringen delen en kennis uitwisselen. Zo kunnen relaties opgebouwd worden tussen werknemers van verschillende bedrijven, kan men leren van elkaar en groeien in hun persoonlijke carrière.

Onze initiatiefnemers

De enthousiaste initiatiefnemers zijn:

  • Tim Florizoone (Estee Coating Solutions)
  • Thomas Jeurissen (MVT)
  • Tineke Kempeneers (Galvacoat-Steelcoat-Metallix)
  • Jacob Merckx (Haug Chemie)
  • Nicolas Peckstadt (RAL)
  • Vincent Peters (Lakkerij Vandereyt)
  • Stefan Verreyken (I-Revitalise)

 Zij verwelkomen u graag in het netwerk. 

Voordelen?

Onze Young Potentials verbinden in de wereld van oppervlaktebehandelingen om zo de toekomst van de lokale sector te verzekeren, verankeren en verbeteren op lange termijn is wat YOUNG VOM nastreeft. Deelnemers aan dit netwerk worden eveneens uitgenodigd voor diverse events doorheen het jaar. Denken we aan bedrijfsbezoeken, seminars, netwerking event, ed.

NEXT EVENT

Na een handvol succesvolle events van YOUNG VOM en VOM uit, gaan we voor het eerst in samenwerking! Samen met Thor Park, Stad Genk, VKW Limburg en VIG stellen we SMAFACC voor: het conges omtrent Smart Manufacturing!

Op 30 september vindt het gratis congres SMAFACC plaats. Met de snelle evolutie van technologie, willen we op de hoogte zijn over de nieuwe technieken op basis van automatisering en gegevensuitwisseling. Met deze nieuwe praktische inzichten, kan je onmiddellijk aan de slag in je eigen bedrijf.

Meer weten? Check zeker de website!

Wil je lid worden van YOUNG VOM? Of heb je nog een vraag? Stuur zeker een mail naar Michelle Vansimpsen: (michelle@vom.be)

Inschrijving Young VOM

Gegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bedrijfsgegevens

Bijdrage 2021

De jaarlijkse bijdrage geeft recht op een gratis deelname aan 4 netwerkevents georganiseerd door YOUNG VOM doorheen het jaar, zijnde bedrijfsbezoek, webinar, seminar, ed. Bovendien wordt u actief geïnformeerd via mail, website en sociale media. Uw deelname aan YOUNG VOM wordt automatisch vernieuwd bij aanvang van een nieuw jaar, zijnde 1 januari. Indien men wil afzien van verdere deelname, dient dit schriftelijk gemeld te worden aan VOM vzw uiterlijk 1 maand voor einde van kalenderjaar. De bijdrage vervalt bij het volgend kalenderjaar.

Bijdrage aan Young VOM