Deelnemen

Voordelen

Onze Young Potentials verbinden in de wereld van oppervlaktebehandeling om zo de toekomst van de lokale sector te verzekeren, verankeren en verbeteren op lange termijn: dit is wat YOUNG VOM nastreeft. 

Als deelnemer van het Young VOM-netwerk, krijg je de kans om connecties te leggen op persoonlijk en professioneel vlak met jonge professionals, actief in dezelfde sector. Elk jaar krijg je de optie deel te nemen aan 6 verschillende events, van een bedrijfsbezoek tot een seminarie of netwerking event. Leer zo het netwerk, mede-professionals en de wereld van oppervlaktebehandeling beter kennen.

Deelnemen?

Ben je onder de 40 jaar? Wil je meer connecties leggen met professionals in je eigen leeftijdscategorie? Of nieuw in de wereld van oppervlaktebehandeling en wil je je kennis verbreden? Dan is het Young VOM-netwerk iets voor jou!

Graag deelnemen? Vul het onderstaande online formulier in, of stuur rechtstreeks je aanmeldingsfiche door naar Michelle Vansimpsen (michelle@vom.be) en zij neemt verder contact met je op.

Een aanmelding bij het Young VOM netwerk is op persoonlijk vlak, een VOM-lidmaatschap is op bedrijfsniveau. Dit zijn 2 aparte lidmaatschappen, maar het is geen vereiste lid te zijn van VOM om je aan te melden bij het jongerennetwerk. Indien het bedrijf waarbij je tewerk gesteld bent geen lid is van VOM, wordt deze wel gevraagd lid te worden nadat een werknemer 2 jaar actief heeft deelgenomen aan het Young VOM-netwerk. 

Inschrijving Young VOM

Gegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bedrijfsgegevens

Bijdrage 2024

De jaarlijkse bijdrage geeft recht op een gratis deelname van de aangemelde persoon aan 6 events georganiseerd door Young VOM doorheen het jaar (vb. bedrijfsbezoek, webinar, seminar, ed.). Bovendien wordt u actief geïnformeerd via mail, website en sociale media. Als het bedrijf waar u tewerkgesteld bent geen lid is van VOM, dient deze na 2 jaar een lidmaatschap aan te gaan om uw actieve deelname bij Young VOM te garanderen. Uw deelname aan Young VOM wordt automatisch vernieuwd bij aanvang van een nieuw jaar, zijnde 1 januari. Indien men wil afzien van verdere deelname, dient dit schriftelijk gemeld te worden aan VOM vzw uiterlijk 1 maand voor einde van kalenderjaar. De bijdrage vervalt bij het volgend kalenderjaar. 

Bijdrage aan Young VOM