Nieuws

Het laatste nieuws vindt u hier. Wenst u belangrijke informatie te delen met collega's, dan mag u steeds dit nieuws bezorgen aan info@vom.be . Graag ook een bronvermelding meegeven.

Goed nieuws! Profiteer van financiële steun voor deelname aan MES 2023

Denk erover na! Of u nu in het Brusselse, Vlaamse of Waalse gewest gevestigd bent, er zijn subsidies beschikbaar om uw deelname aan een beurs of evenement in het buitenland te ondersteunen.

Lees meer

VOM ON TOUR: Help mee het netwerkevenement in uw provincie te organiseren!

Elke 2e donderdag van de maand brengt VOM bedrijven uit de oppervlaktebehandelende industrie samen rond een centraal thema. Doel is om kennis te maken en om lokale dynamiek te creëren.

Lees meer

MES 2023: persbericht

MES 2023: ruim 100 experts in duurzame materialen en oppervlaktetechnieken op 1 dag

Lees meer

Wenst u uw IT-budget te verlagen?

Uitstekend softwarebeheer om het IT-budget in het bedrijf te verlagen.

Lees meer

WE ARE HIRING : competente lesgevers in oppervlaktebehandeling

Is kennis doorgeven uw passie? Wenst u mee te werken aan het opkrikken van het kennisniveau van onze bedrijven? Heeft u ervaring met coatingtechnieken? Dan is VOM op zoek naar u!

Lees meer

Gebruikt/verhandelt uw bedrijf diisocyanaten?

Op 23 aug 2020 is een EU-beperking voor diisocyanaten in het kader van REACH gepubliceerd (Verordening 2020/1149 van de Commissie). Welke verplichting brengt dit mee voor producten met een totale...

Lees meer

Denk aan het vervangen van uw TL-buizen

Om licht te produceren gebruiken TL-buizen kwikdamp. Een gas dat milieu en gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Deze verlichtingssystemen moeten vanaf 1 september 2023 van de Europese markt...

Lees meer

April 24, 2023 - Monday - World Corrosion Awareness Day

24 april is de World Corrosion Awareness Day, opgericht door de World Corrosion Organization WCO om de aandacht te vestigen op de geschatte 2,5 biljoen dollar per jaar die corrosie wereldwijd kost.

Lees meer