News

Our latest news can be found here. If you would like to share important information with colleagues, please send a mail with all information to info@vom.be. Please mention a reference .

VOM-leden op zoek naar PMB's

Niet alleen in de zorgsector maar ook bij de coatingbedrijven die momenteel nog operationeel zijn is er de bezorgdheid dat de voorraad mondmaskers voor operators en spuiters snel slinkt.

Read more

Materials+Eurofinish+Surface 2020 wordt verplaatst naar 26 en 27 mei 2021

Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor ons als organisatie de hoogste prioriteit.

Read more

VOM gaat mee de strijd aan tegen het coronavirus COVID-19

VOM drukt alle leden op het hart om alles in het werk stellen om de crisissituatie in ons land zo spoedig mogelijk onder controle te krijgen. Niet alleen de gezondheid van de burgers staat op het...

Read more

Informatie over bedrijfsmaatregelen ten tijde van de corona-epidemie

Wij geven enkele nuttige links waar u terecht kan met actuele info over de maatregelen ten gevolge van coronavirus COVID-19. Deze worden voortdurend bijgestuurd.

Read more

Vernieuwde website voor elke milieuprofessional

VITO lanceerde recentelijk de vernieuwde EMIS-website, een bron van informatie over BBT, erkende labo's, actuele wetgeving, nieuws, ed.

Read more

Praktijkrichtlijn "POEDER & NATLAK OP ZINK" is toe aan een update.

Deze gewaardeerde publicatie voor verzinkers, coaters en opdrachtgevers is toe aan een herziening omwille van nieuwe technieken en de geldende normering VOM-leden die graag hun kennis willen...

Read more

Bezoekersregistratie vakbeurs Materials+Eurofinish+Surface geopend

Goed nieuws: de bezoekersregistratie voor Materials+Eurofinish+Surface is geopend! Bent u er ook bij op 3 en 4 juni?

Read more

EN 1090 CONFORMITEITSVERKLARING VOOR BELGIUM COATINGS

BELGIUM COATINGS, enige Waalse lakkerij in het bezit van QUALISTEELCOAT-label heeft de conformiteitsverklaring EN 1090 behaald.

Read more