News

Our latest news can be found here. If you would like to share important information with colleagues, please send a mail with all information to info@vom.be. Please mention a reference .

Goed nieuws! Profiteer van financiële steun voor deelname aan MES 2023

Denk erover na! Of u nu in het Brusselse, Vlaamse of Waalse gewest gevestigd bent, er zijn subsidies beschikbaar om uw deelname aan een beurs of evenement in het buitenland te ondersteunen.

Read more

VOM ON TOUR: Help mee het netwerkevenement in uw provincie te organiseren!

Elke 2e donderdag van de maand brengt VOM bedrijven uit de oppervlaktebehandelende industrie samen rond een centraal thema. Doel is om kennis te maken en om lokale dynamiek te creëren.

Read more

MES 2023: press release

MES 2023: about 100 experts in sustainable materials and surface technology on 1 day

Read more

Do you wish to reduce your IT budget?

Excellent software management to reduce the IT budget in the company.

Read more

WE ARE HIRING : competente lesgevers in oppervlaktebehandeling

Is kennis doorgeven uw passie? Wenst u mee te werken aan het opkrikken van het kennisniveau van onze bedrijven? Heeft u ervaring met coatingtechnieken? Dan is VOM op zoek naar u!

Read more

Gebruikt/verhandelt uw bedrijf diisocyanaten?

Op 23 aug 2020 is een EU-beperking voor diisocyanaten in het kader van REACH gepubliceerd (Verordening 2020/1149 van de Commissie). Welke verplichting brengt dit mee voor producten met een totale...

Read more

Denk aan het vervangen van uw TL-buizen

Om licht te produceren gebruiken TL-buizen kwikdamp. Een gas dat milieu en gezondheidsrisico's met zich meebrengt. Deze verlichtingssystemen moeten vanaf 1 september 2023 van de Europese markt...

Read more

April 24, 2023 - Monday - World Corrosion Awareness Day

The 24th of April is World Corrosion Awareness Day, established by the World Corrosion Organisation WCO to draw attention to the estimated $2.5 trillion a year corrosion costs worldwide.

Read more