Calendar

Never miss another interesting event with our calendar!

Opleiding: Surface Finishing 4.0 : aan de slag met nieuwe technologie (2020-2021) Online & live sessie - uitgesteld tot latere datum

Organizer: VOM vzw

VOM is van mening dat digitale innovatie in de industrie - dat al aan een opmars bezig was - door de uitbraak van COVID-19 aan urgentie zal winnen.

See the event

Webinar: uw eigen autorisatiedossier rond CrO3?

Organizer: VOM vzw

Als gebruiker van Cr(VI) kunt u uw toekomst in eigen hand nemen door uw eigen autorisatiedossier in te dienen of dit te doen samen met een beperkte groep. Op 3 december organiseren VOM en het Apeiron-Team op een webinar om deze procedure toe te lichten.

See the event

EC Technology Forum | Functional Coatings

Organizer: Vincentz Network

The EC Technology Forum addresses the needs of coatings experts of the coatings community in Europe, working in R&D, applications technology and in adequate positions at raw materials suppliers.

See the event

VOM ON TOUR 2020 online: La qualité du laquage est l'arme du futur

Organizer: VOM asbl

Avec quelque 90 entreprises de laquage certifiées et plus de 100 systèmes de revêtement approuvés, QUALISTEELCOAT est un des labels de qualité les plus importants et indépendants d'Europe.

See the event

Opleiding Verlijmen & oppervlaktebehandeling 2021

Organizer: VOM vzw

Om er over te waken dat de lijmverbinding correct functioneert en op lange termijn stabiel is, is een geschikt oppervlak nodig. De keuze van de geschikte lijm die de coating niet aantast is ook een must.

See the event