Calendar

Never miss another interesting event with our calendar!

European Adhesive Bonder (EAB) lijmopleiding

Organizer: Flanders Make, Jan Vandesande

Vanaf 2020 kan je je inschrijven voor de gecertifieerde opleiding tot lijmvakvrouw/lijmvakman. Deze opleiding wordt voor de eerste keer in België ingericht van 27 tot 31 januari 2020, en dit in samenwerking met de Lijmacademie en Fraunhofer IFAM.

See the event

Seminar Coatings for saving the planet

Organizer: ATIPIC

The Board of ATIPIC invites you to attend its first technical activity 2020 on February 4th, 2020 in the Martin’S Red**** in Tubize, where 6 lectures will be hold on the theme "Coatings for saving the Planet".

See the event

Opleiding: maak uw bedrijf stapsgewijs klaar voor Surface Finishing 4.0

Organizer: VOM vzw

Wat kan mijn bedrijf nu met Industrie 4.0? Een veel gehoorde vraag die nood heeft aan een duidelijk antwoord. Stap voor stap gaan we aan de slag om u wegwijs te maken in deze digitale wereld en begeleiden wij u in concrete acties.

See the event

Opleiding Verlijmen & oppervlaktebehandeling

Organizer: VOM vzw

Om er over te waken dat de lijmverbinding correct functioneert en op lange termijn stabiel is, is een geschikt oppervlak nodig. De keuze van de geschikte lijm die de coating niet aantast is ook een must.

See the event

Algemene Ledenvergadering VOM Assemblée Générale 2020

Organizer: VOM vzw

Het jaarlijkse trefpunt van alle VOM-leden

See the event

ECHT 2020 (European Conference on Heat Treatment)

Organizer: A3TS

The 2020 edition of ECHT will bring the focus back on this essential element. Its role is well established in the treatment of steel as well as in the treatment of tools and for obtaining special properties under specific conditions. The technological and

See the event