Agenda

Ne manquez jamais un événement intéressant grâce à notre calendrier pratique !

Opleiding: Surface Finishing 4.0 : aan de slag met nieuwe technologie (2020-2021) Online & live sessie - uitgesteld tot latere datum

Organisateur: VOM vzw

VOM is van mening dat digitale innovatie in de industrie - dat al aan een opmars bezig was - door de uitbraak van COVID-19 aan urgentie zal winnen.

Consulter l'événement

Webinar: uw eigen autorisatiedossier rond CrO3?

Organisateur: VOM vzw

Als gebruiker van Cr(VI) kunt u uw toekomst in eigen hand nemen door uw eigen autorisatiedossier in te dienen of dit te doen samen met een beperkte groep. Op 3 december organiseren VOM en het Apeiron-Team op een webinar om deze procedure toe te lichten.

Consulter l'événement

EC Technology Forum | Functional Coatings

Organisateur: Vincentz Network

The EC Technology Forum addresses the needs of coatings experts of the coatings community in Europe, working in R&D, applications technology and in adequate positions at raw materials suppliers.

Consulter l'événement

VOM ON TOUR 2020 online: La qualité du laquage est l'arme du futur

Organisateur: VOM asbl

Avec quelque 90 entreprises de laquage certifiées et plus de 100 systèmes de revêtement approuvés, QUALISTEELCOAT est un des labels de qualité les plus importants et indépendants d'Europe.

Consulter l'événement

Opleiding Verlijmen & oppervlaktebehandeling 2021

Organisateur: VOM vzw

Om er over te waken dat de lijmverbinding correct functioneert en op lange termijn stabiel is, is een geschikt oppervlak nodig. De keuze van de geschikte lijm die de coating niet aantast is ook een must.

Consulter l'événement