Agenda

Mis nooit nog een interessant evenement dankzij onze handige agenda!

Opleiding: verzinken & coaten van staalconstructies

Organisator: VOM vzw

Deze cursus geeft een compleet overzicht van het verzinken en eventuele toepassing van coatings om een eindproduct af te leveren dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bekijk event

Interreg WBDuraPaint: Nieuwe watergedragen bio gebaseerde verfsystemen

Organisator: Materia Nova, Interreg WBDurapaint

MATERIA NOVA, FLAMAC, UMET (UL), VOM en het IAR-cluster bundelen hun vaardigheden en uitrusting om nieuwe watergebaseerde biogebaseerde verfsystemen te ontwikkelen en te karakteriseren.

Bekijk event

Colloque PolyRay

Organisator: PolyRay, ENSCM, ICGM, Pôle Chimie Balars, CNRS

Cette année, la 17ème édition du colloque de l’Association PolyRay se déroulera à l’Ecole Nationale Supérieure de Chimie de Montpellier les 11 et 12 mars 2019.

Bekijk event

RapidPro 2019

Organisator: MIKROCENTRUM

RapidPro is dé internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van prototyping, productie en productontwikkeling. Tijdens de 9e editie ontdekt u de laatste ontwikkelingen met focus op ROI in AM, materialen, tooling, soft- en hardware en kwaliteit.

Bekijk event

Cursus verlijmen & oppervlaktebehandeling 2019

Organisator: VOM vzw

Om er over te waken dat de lijmverbinding correct functioneert en op lange termijn stabiel is, is een geschikt oppervlak nodig. De keuze van de geschikte lijm die de coating niet aantast is een must. Deze cursus helpt u om de juiste keuze te maken.

Bekijk event

European Coating Show 2019

Organisator: Vincentz Network GmbH

Bekijk event