Nieuws

Het laatste nieuws vindt u hier. Wenst u belangrijke informatie te delen met collega's, dan mag u steeds dit nieuws bezorgen aan info@vom.be . Graag ook een bronvermelding meegeven.

Titaandioxidepoeder krijgt kankerwaarschuwing van de Europese Commissie

Begin oktober 2019 heeft de Europese Commissie officieel besloten titaandioxide in poedervorm te classificeren als een stof die 'ervan verdacht wordt kanker bij mensen te veroorzaken'. De stof...

Lees meer

EUROCORR 2020 is ready for take off!

Van 6 tot 10 september 2020 verzamelt VOM, m.m.v. Materia Nova, UMons en VUB het gremium van corrosiespecialisten van over heel de wereld in het congrescenter SQUARE in het hartje van Brussel.

Lees meer

EN 1090 conformiteitsverklaring voor GALVACOAT STEELCOAT en METALIX

VOM-leden GALVACOAT STEELCOAT en METALIX, gevestigd in Lummen hebben de conformiteitsverklaring EN 1090 in combinatie met het QUALISTEELCOAT-label behaald.

Lees meer

Finale draft BREF STS te raadplegen

De finale draft van de herwerkte BREF STS (Surface Treatment using organic Solvents) is sinds augustus 2019 beschikbaar.

Lees meer

QUALISTEELCOAT bevestigt kwalitatief lakwerk op staal

Op 27 en 28 mei hebben een 24 afgevaardigden deelgenomen aan QUALISTEELCOAT-meetings in Lissabon.

Lees meer

OCAS en Endures bundelen hun offshore en maritieme krachten

Finocas Group NV en First Dutch Innovations (FDI) BV kondigen hun joint venture aan waarin OCAS, onderzoekscentrum voor de aanwending van staal, en Endures gaan samenwerken.

Lees meer

Alro Group krijgt externe investeerder

GIMV verwerft meerderheidsbelang in de snel groeiende Alro Group, specialist in het industrieel coaten van auto- en vrachtwagenonderdelen en tevens trouw VOM-lid van het eerste uur. GIMV neemt het...

Lees meer

Van Gils Group neemt Metallics Van Cauteren uit Zele over

Van Gils Group - gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van staal en aluminium - neemt de firma Metallics Van Cauteren BVBA uit Zele over. Hierdoor vergroot de groep zijn geografische...

Lees meer