Nieuws

Het laatste nieuws vindt u hier. Wenst u belangrijke informatie te delen met collega's, dan mag u steeds dit nieuws bezorgen aan info@vom.be . Graag ook een bronvermelding meegeven.

VOM-leden op zoek naar PMB's

Niet alleen in de zorgsector maar ook bij de coatingbedrijven die momenteel nog operationeel zijn is er de bezorgdheid dat de voorraad mondmaskers voor operators en spuiters snel slinkt.

Lees meer

Materials+Eurofinish+Surface 2020 wordt verplaatst naar 26 en 27 mei 2021

Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor ons als organisatie de hoogste prioriteit.

Lees meer

VOM gaat mee de strijd aan tegen het coronavirus COVID-19

VOM drukt alle leden op het hart om alles in het werk stellen om de crisissituatie in ons land zo spoedig mogelijk onder controle te krijgen. Niet alleen de gezondheid van de burgers staat op het...

Lees meer

Informatie over bedrijfsmaatregelen ten tijde van de corona-epidemie

Wij geven enkele nuttige links waar u terecht kan met actuele info over de maatregelen ten gevolge van coronavirus COVID-19. Deze worden voortdurend bijgestuurd.

Lees meer

Bezoekersregistratie vakbeurs Materials+Eurofinish+Surface geopend

Goed nieuws: de bezoekersregistratie voor Materials+Eurofinish+Surface is geopend! Bent u er ook bij op 3 en 4 juni?

Lees meer

EN 1090 CONFORMITEITSVERKLARING VOOR BELGIUM COATINGS

BELGIUM COATINGS, enige Waalse lakkerij in het bezit van QUALISTEELCOAT-label heeft de conformiteitsverklaring EN 1090 behaald.

Lees meer

Steunmaatregelen en subsidies voor bedrijven

Ondernemingszin, energie en passie zijn belangrijke ingrediënten om van je onderneming een succes te maken én succesvol te blijven. Maar ook een duwtje in de rug is af en toe welkom.

Lees meer

Nieuws over Materials-Eurofinish-Surface 2020

Nog 4 maanden scheiden ons van het nieuwe event Materials-Eurofinish-Surface 2020 in Veldhoven (NL). De beursvloer vult zich ondertussen gestaag. Wil je weten wie allemaal aanwezig is?

Lees meer