Nieuws

Het laatste nieuws vindt u hier. Wenst u belangrijke informatie te delen met collega's, dan mag u steeds dit nieuws bezorgen aan info@vom.be . Graag ook een bronvermelding meegeven.

Voorzitter VOM deelt zijn bekommernis met de leden

De vraag die VOM momenteel het meest bezig houdt is: hoe gaan onze leden om met deze crisis? Wat zijn hun uitdagingen? Kan VOM hen helpen door bedrijven met elkaar te connecteren?

Lees meer

Bericht aan alle gebruikers van chroomtrioxide voor het functioneel verchromen met decoratief karakter (gebruik 3 - CTACsub authorisatie)

Per 30 maart heeft het CTACsub consortium een communicatie gericht aan de downstream gebruikers van chroomtrioxide die hun gebruik 3 (decoratieve toepassingen) willen voortzetten in 2021 in het...

Lees meer

Corona op het werk

Preventie van werknemers ten tijde van de coronacrisis is een prioritair thema.

Lees meer

Resultaten van de VOM-bevraging: ondervindt uw bedrijf hinder door het coronavirus?

VOM wil weten hoe onze oppervlaktebehandelende industrie de strijd tegen het coronavirus oppakt en welke effecten nu al gemeten kunnen worden. Vandaar dat in de periode van 20 tem 27 maart een...

Lees meer

VOM-leden op zoek naar PMB's

Niet alleen in de zorgsector maar ook bij de coatingbedrijven die momenteel nog operationeel zijn is er de bezorgdheid dat de voorraad mondmaskers voor operators en spuiters snel slinkt.

Lees meer

Materials+Eurofinish+Surface 2020 wordt verplaatst naar 26 en 27 mei 2021

Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor ons als organisatie de hoogste prioriteit.

Lees meer

VOM gaat mee de strijd aan tegen het coronavirus COVID-19

VOM drukt alle leden op het hart om alles in het werk stellen om de crisissituatie in ons land zo spoedig mogelijk onder controle te krijgen. Niet alleen de gezondheid van de burgers staat op het...

Lees meer

Informatie over bedrijfsmaatregelen ten tijde van de corona-epidemie

Wij geven enkele nuttige links waar u terecht kan met actuele info over de maatregelen ten gevolge van coronavirus COVID-19. Deze worden voortdurend bijgestuurd.

Lees meer