SMAFACC: het congres omtrent smart manufacturing

SMAFACC: het congres omtrent smart manufacturing

YOUNG VOM, het jongerennetwerk van VOM, organiseert samen met Thor Park, Stad Genk en partners VKW en VIG SMAFACC, een verhelderend congres over slimme fabrieken, dgitalisering en automatisering.

Ben jij helemaal geïntrigeerd door de nieuwste vormen van automatisering en gegevensuitwisseling? Hou donderdag 30 september alvast vrij in je agenda!

Dan vindt het gratis congres SMAFACC plaats, hét event in het najaar omtrent Smart Manufacturing. Met de snelle evolutie van technologie, willen we op de hoogte zijn over de nieuwe technieken op basis van automatisering en gegevensuitwisseling. Met deze nieuwe praktische inzichten, kan je onmiddellijk aan de slag in je eigen bedrijf.

SMAFACC stelt 6 sprekers voor om verschillende vlakken van Smart Manufacturing aan te halen. Zij stellen a.d.h.v. een keynote of praktische case hun eigen idee en perspectief voor. Het event geeft u de kans om te netwerken met andere bezoekers en om kennis op te doen om te implementeren in je eigen bedrijf. Om dit te ondersteunen, staan verschillende booths opengesteld die eveneens allemaal draaien rond Smart Manufacturing.

YOUNG VOM stelt als organisator samen met Thor Park en Stad Genk, en met partners VKW Limburg en Vereniging Industriëlen Genk (VIG), SMAFACC voor als een gratis ochtendevent met open ontbijtbuffet. Het event is bedoeld om op een laagdrempelige manier, in contact te komen met de verschillende aspecten van Smart Manufacturing. De organisatoren zelf hechten enorm veel belang aan de optie te geven aan bedrijven om mee te evolueren en zich voor te bereiden op de toekomstige manier van productie.

 

Interesse? Bezoek alvast de website en schrijf je in! En denk eraan, het is gratis!