MES 2023 verzamelt alle aspecten van duurzaamheid!

MES 2023 verzamelt alle aspecten van duurzaamheid!

VOM, Mikrocentrum en ION slaan opnieuw de handen in elkaar, met een gloednieuw concept op tafel. Op donderdag 15 juni 2023 vindt MES 2023 plaats in het Conference Centre Koningshof te Veldhoven (NL).

Wat biedt MES precies?

Een unieke en zeer laagdrempelige deelname met een informele beursvloer, een inspirerend congresprogramma en gelegenheid tot demonstraties waarbij kennisdeling, netwerken en ontmoeten centraal staat.

Maakbedrijven, toeleveranciers, kennisinstellingen en overheden worden met elkaar verbonden om cross-overs tussen de sectoren te bevorderen en een gezamenlijke aanpak van technische vraagstukken te realiseren. Neem de kans om vrijuit te netwerken en ga in gesprek met mogelijke klanten en bied bedrijven een mogelijke oplossing op het gebied van duurzaamheid!

MES 2023 focust op 6 thema’s

  • Meten is weten
  • Energie- en milieumanagement
  • Levensduur en kwaliteit
  • Materialen en coatings van de toekomst
  • Zorgeloos uitbesteden
  • Slim en verantwoord produceren

Kies een thema waar jouw bedrijf in uitblinkt, en spreek de bezoekers aan vanuit een informerend en probleemoplossend standpunt.

 

Reserveer een plaats op MES 2023

Mis de kans niet om deel uit te maken van dit vernieuwend kennis -en netwerkevent, met bezoekers komend van over de hele BeNeLux. Presenteer je bedrijf op een unieke manier, en verbreed je netwerk!

 

Come & Go

Elke deelnemer kiest een volledig ingerichte plek van +/- 4 m² en de mogelijkheid om producten te tonen in de demozone. Er is keuze tussen 2 verschillende pakketten waarbij je volledig wordt ontzorgd door de organisatie. 

Meer weten?

Download de brochure voor meer informatie en de tarieven om deel te nemen.

Kies je plek op de plattegrond of meld je direct aan.