CIRCLE SPEED COATINGS: de snelweg naar circulair ondernemen

CIRCLE SPEED COATINGS: de snelweg naar circulair ondernemen

We leven in een wereld waarin grondstoffen eindig zijn. Het sluiten van materiaalkringlopen is daarom een prioriteit voor beleidsmakers op alle niveaus. Meer en meer zal een toeleverancier moeten aantonen dat hij "circulair en duurzaam" produceert.

Maar hoe begin je eraan?

Samen met Uhasselt, hebben de experten van Werecircle een Circle Speed COATINGS traject uitgewerkt op maat voor onze leden! Dit traject start op 22 & 23 oktober 2021. Na het kick-off weekend volgen er 5 inhoudelijke sessies – deels online, deels fysiek – en voorzien we 3 uur individuele coaching om elke deelnemer op weg te helpen met zijn of haar circulaire ambities.Leer kijken hoe je product tot stand komt? Volgens welke processen? Wat is je verdienmodel? En welke duurzame waarden hanteer je? Met Circle Speed leer je samen met collega-ondernemers en uw persoonlijke coach jouw toekomst in handen te nemen.

Laat u door ervaren experts begeleiden en neem deel aan Circle Speed COATINGS, een uniek, hands-on, innovatief en intensief leer- en groeitraject om oppevlaktebehandelaars en maakbedrijven te helpen versnellen naar circulair ondernemen.