Is uw bedrijf een veilige werkplek? Doe de scan!

Is uw bedrijf een veilige werkplek? Doe de scan!

Door bewust in te zetten op veiligheid, stimuleer je niet alleen werknemerstevredenheid, maar geef je ook de efficiëntie van je bedrijf een boost. Vanaf 1 januari 2021 startte VOM een bevoorrecht partnership met Preventa.

Wat houdt dit partnership in voor VOM-leden?

Eerst en vooral organiseren VOM en Preventa een vraagbaak over prangende vragen die leven bij onze leden. Daarnaast kunnen leden voordelig intekenen voor een bedrijfsscan. Alles vertrekt vanuit een accuraat beeld van de huidige toestand, refererend naar de Welzijnswet. De scan levert heel concrete verbeterpunten op, alle elementen voor een jaaractieplan en geeft de aanzet voor een meerjarenplan. Hij geeft ook per domein een score en een prioriteitsbepaling, zodat duidelijk wordt waar het meest dringend gehandeld moet worden. 

Bent u het volgende VOM-bedrijf dat deze scan wil laten uitvoeren?

Dat kan! Contacteer dan snel info@preventa.be, of rechtstreeks Gauthier Vanwinge (+32 474 55 91 48) of Pablo Coosemans (+32 477 84 54 10).
VOM-leden betalen 500 € en niet-leden 950 €. Boek uw afspraak voor 15/8/21 en maak kans op 2 VIP-tickets Circuit Zolder.