Is uw bedrijf coronaproof?

Is uw bedrijf coronaproof?

De corona pandemie blijft ons parten spelen en treft het hele industriële weefsel! Samen moeten we het tij keren. AGORIA heeft een GRATIS gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld die aangeeft hoe goed een bedrijf de maatregelen tegen het coronavirus opvolgt.

Bart Steukers, directeur Context van Agoria: “Op basis van 124 vragen uit de Generieke Gids en bijkomende vragen op basis van ervaringen van Agoria krijgt een bedrijf een groen, oranje of rood label. Groen betekent dat een bedrijf de maatregelen uitstekend naleeft, oranje vereist snelle correcties en rood betekent dat het bedrijf riskeert te sluiten bij controle.”

Enkele voorbeelden van vragen: Hoe voldoende afstand houden van collega’s? Wanneer draag je een mondmasker? Wat gebeurt er bij aankomst op het werk? Hoe zijn de kleedruimtes ingericht? Wat met rust- en lunchpauzes? Wat zijn de regels voor externe bezoekers? Hoe gebeuren verplaatsingen?

De aanpak en inhoud zijn besproken met de Economic Risk Management Group (ERMG). De tool is dynamisch en past zich aan aan versoepelde of verstrengde maatregelen.

Ga naar de tool en doe de test.