Congres EUROCORR  in Brussel geannuleerd door COVID-19 (6-10 september 2020)

Congres EUROCORR in Brussel geannuleerd door COVID-19 (6-10 september 2020)

In het licht van de geëscaleerde pandemie COVID-19 in de meeste landen, heeft het EUROCORR 2020 lokale organisatiecomité, in overleg met de European Federation of Corrosion (EFC), besloten het fysieke EUROCORR congres te annuleren.

In het licht van de geëscaleerde wereldwijde gezondheidsproblemen, reisbeperkingen en gerelateerde overheidsadviezen in de meeste landen, heeft het lokale organisatiecomité, in overleg met de European Federation of Corrosion (EFC), besloten het fysieke EUROCORR 2020-congres in Brussel te annuleren na een zorgvuldige evaluatie van de risico's en uw veiligheid.

Tot heden heeft het lokale organisatiecomité hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ons evenement in 2020 in Brussel een pronkstuk zou zijn. Deze ongelukkige omstandigheden vallen echter buiten onze controle en het annuleren van het fysieke congres is de beste manier om onze bezoekers, medewerkers en de EFC-gemeenschap te beschermen.

Hoewel EUROCORR 2020 niet zal plaatsvinden in Brussel, werken het Internationaal Wetenschappelijk Comité, het EFC Frankfurt-kantoor en het EUROCORR Congressecretariaat van DECHEMA om de EUROCORR van dit jaar om te vormen tot een online evenement om zo onze internationale EFC-corrosiegemeenschap te dienen en om het momentum te handhaven dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zelfs in deze uitdagende tijden. Zodra het virtuele concept is afgerond, zal EFC alle betrokken partijen (geselecteerde sprekers, afgevaardigden, genodigden, ...) informeren en details publiceren op de EFC- en EUROCORR-websites. Blijf dus op de hoogte!