VOM en LICENTIEPRO slaan de handen in elkaar: besparen op verborgen kosten

VOM en LICENTIEPRO slaan de handen in elkaar: besparen op verborgen kosten

Vanaf 1 maart wordt LICENTIEPRO bv toegevoegd aan het lijstje van bevoorrechte partners van VOM vzw. Op woensdag 23 februari is deze samenwerking officieel ondertekend door Dhr. Olaf Van Cronenburg, Licentiepro BV en Dhr. Peter Heymans, bestuurder VOM.

Software en IT zijn vaak verborgen kosten bij KMO’s

Met deze samenwerking wil VOM haar leden alert maken. Duidelijkheid omtrent software-licenties en IT-infrastructuur kan geld en tijd besparen! 

Wie is Licentiepro?

LicentiePro B.V. is de gespecialiseerde leverancier van Pre-owned (gebruikte) Microsoft Volume Licenties. LicentiePro helpt bedrijven om non compliancy inzake Microsoft Licenties op orde te krijgen, door de juiste benodigde licenties gebruikt toe te passen en dat tegen een betaalbare prijs. Alle door LicentiePro uitgeleverde licenties zijn gegarandeerd auditproof. Dit wil zeggen dat LicentiePro BV de garantie (en ondersteuning) geeft, dat de aangekochte licenties voldoen aan de geldende wet- & regelgeving. Klanten hebben hiermee de garantie en zekerheid, dat ze bijvoorbeeld een (baseline) audit van Microsoft met goed gevolg zullen doorstaan.

Voordelen aan VOM-leden

Licentiepro engageert zich om gebruikers van Microsoft licenties, zoals de leden van VOM, correct te informeren en gratis te adviseren. Denk hierbij aan informatie over: overtollige licenties, het inzetten van tweedehands licenties, Hybrid Cloud Solutions, aankoopbegeleiding voor Microsoft contracten, licenties, continuïteit van bedrijfsvoering en nog veel meer.

Interesse of extra informatie?

Aarzel niet Olaf Van Cronenburg te contacteren via mail:  olaf.van.cronenburg@licentiepro.be