IMG_20191218_133954.jpg

Ook transportkettingen moeten schoon en rein zijn

Hebt u er ook al bij stilgestaan dat ook uw materialen op tijd een nodige reiniging en ontvetting kunnen gebruiken?

Reinigen en ontvetten van de te behandelen materialen binnen uw bedrijf, is een noodzaak om de producten een goed eindresultaat te geven en aldus een tevreden klant te bekomen. Graag legt Mac industrial in deze VOMinfo editie de nadruk op het reinigen en ontvetten van de transportketting.

Om de maximale levensduur uit uw transportketting te krijgen, dient u uw systeem op regelmatige tijdstippen te onderhouden en te voorzien van een grondige reiniging. Met een goed onderhoud en reiniging van uw transportketting kan het productieproces vlot verlopen, waardoor pannes en lange stilstanden worden vermeden.

Door het aanbieden van verschillende technieken. IVS powerclean (uniek in België) of droogijs reiniging is Mac Industrial er zeker van dat wij u een passende uitvoering kunnen aanbieden.

Mac Industrial reinigt uw transportketting steeds in een minimale tijd, door snel en efficiënt te werken buiten de productie uren.

Mac Industrial biedt u een kwalitatieve, veilige en betrouwbare oplossing voor het reinigen van uw transportketting. Zo kan u zich meer focussen op de kerntaken binnen uw bedrijf.

Onze diensten voor een reiniging van uw transportketting 

  • Onderhoud en reinigen van conveyors tot 9 meter hoogte

  • Reinigen met IVS powersystem of droogijs

  • Inside reiniging van de kettingbaan

  • Reinigen en onderhoud van vaste borstelstations

  • Een snel en efficiënt onderhoud van ketting en kettingbaan

 

Ook voor andere reinigingen binnen uw bedrijf, is Mac Industrial de ideale partner.

Voor meer info: Erik Van Steelandt