WSB-logo.jpg

Ruimtes virusvrij maken.... WSB heeft een oplossing!

RUPES, bekend van schuur- en polijstmachines, en stofafzuiging, heeft de Niveus NV 100 Air Purifier op de markt gebracht. Met dit toestel kan snel en eenvoudig een gezonde leef- en werkomgeving worden gecreëerd. Een must have voor een veiligere werkplek.

Het principe

Door zuivering van de vervuilde lucht door middel van een ULPA U 15 en een actief koolstoffilter worden aanwezige virussen zoals COVID-19, maar ook bacteriën, allergenen, geuren en fijnstof uit de lucht gezuiverd. De verzamelde stoffen worden in de NV 100 door middel van UV-C licht automatisch gedood. Hierdoor is de lucht die wordt gezuiverd vrij van schadelijke elementen.

De prestaties

Met zijn afmeting van slechts 41 bij 80 cm. (b x h) past de NV 100 in iedere ruimte. De installatie werkt op 230 Volt en heeft een opgenomen vermogen van slechts 86 Watt. Extreem zuinig dus, maar ook uiterst stil zodat de unit overal geplaatst kan worden. Het filteren gebeurt via een goedgekeurd ULPA 15 filter dat 99,9995% efficiency biedt: 10 x meer dan een HEPA filter. De in het filter opgeslagen deeltjes worden d.m.v. afgeschermd UV-C licht gedood. De RUPES Niveus NV 100 kan tot 300m3 per uur zuiveren en is traploos regelbaar. De filtratiegraad is 99,9995% op deeltjes van 0.12 micrometer, getest door FiaTech GmbH.

De oplossing voor een gezonde werkplek

Werknemers (of bijv. scholieren, aanwezigen…) zijn op deze manier optimaal beschermd door het eenvoudigweg plaatsen en aansluiten van de compacte en mobiele unit. Qua toepassing valt onder andere te denken aan kantoren, productieruimtes, medische praktijken, trainingcentra, vergaderruimtes en leslokalen.

Voor meer informatie: marketing@wsb-benelux.eu

Bekijk ook het filmpje op youtube. 

Folder NIVEUS NV100