OPENINGEUROMATTIELT_JORNURBAIN-23.jpg

Euromat: een vat vol met 50 jaar ervaring en kennis

Euromat, een familiebedrijf dat dit jaar 50 jaar bestaat, telt ondertussen 5 vestigingen met in totaal een 65-tal medewerkers. De firma heeft zich gespecialiseerd in verhuur en verkoop van spuit-, metallisatie- en straalapparatuur en persluchtapparatuur.

Onze afdelingen blinken uit in hun technische vakkennis over heel wat technieken:

  • verfpompen (1K en 2K), zowel pneumatisch als elektrische airless pompen
  • spuitplamuur wormpompen
  • het installeren van een kleine straalketel van 25 l tot het bouwen van een straalhal, inclusief stoffilterkasten, luchtdrogers, Bristle Blaster technologie alsook straalsilo’s en vacuüm stralers om stofvrij te stralen
  • alle daarbij horende persluchttoepassingen zowel diesel als elektrisch
  • een volledige uitgebreid gamma zowel in onze verhuur- als verkoopafdeling
  • een grote stock aan wisselstukken en machines
  • de juiste technische vakman.

Neem een mix van al deze zaken bij elkaar en Euromat is de unieke partner in de wereld van oppervlaktebehandeling om elk project tot een succes te brengen.

Onze oppervlaktespecialisten beschikken over jarenlange ervaring. Door een nauwe samenwerking met verffabrikanten, verfleveranciers en heel veel klanten uit verschillende sectoren, zoals marine, gas & oil, bouw en betonherstellingen, industrie en productie bouwen we dagdagelijks ervaring op en zoeken we naar de juiste oplossing voor elke toepassing.


Onze service afdeling bestaat uit technische vakmensen die paraat staan om machines correct te onderhouden en te herstellen in eigen atelier of op werven. Ook bieden wij het nodige advies bij de start van elk nieuw project. Wij informeren ons altijd eerst over de toepassingen en vragen de technische gegevens op van het product dat zal gebruikt worden, zodat wij het juiste materiaal en alle juiste toebehoren, zoals pistool, filters, lengte en dikte van slang en tip kunnen voorstellen, We kijken naar de werfomstandigheden, rekening houdend met binnen of buitenwerf, stofgevoeligheid, temperatuur, afstand van het materiaal. Veiligheid is een topprioriteit van onze firma. Wij verlaten de werf niet tot alles perfect is aangesloten en getest en de klant juist geïnformeerd is over de werking van het materiaal, zodat op een veilige manier de opdracht tot een goed einde wordt gebracht. Ontstaat er toch een technisch probleem, kunnen wij altijd de klant snel verder helpen met een vervangtoestel of kan een technieker ter plaatse komen om het defect te herstellen. Ook organiseren wij tal van opleidingen en beschikken wij over een demo ruimte in ons filiaal om klanten te adviseren.

Onze firma heeft de laatste jaren geïnvesteerd in nieuwe en jonge uitrusting om te voldoen aan de laatste milieu- en energieeisen. Zo beschikken we ook over elektrische mobiele compressoren en energiezuinige luchtdrogers met een aansluiting van 63 Amp.

Door deze mooie cocktail van kennis, ervaring, innovatie en samenwerking met topmerken is Euromat de geschikte partner om klanten te ontzorgen bij hun projecten. Heel wat klanten betrekken onze firma van bij de start van een project, zodat wij het beste advies en service kunnen aanbieden.

UITNODIGING

Ben je benieuwd en wil je ons nog beter leren kennen? Noteer alvast vrijdagnamiddag 26 mei in jullie agenda vanaf 14h tot 20h. Euromat viert het 50-jarig bestaan in de vestiging te Wijnegem.

Op deze dag worden er meerdere demonstraties en productpresentaties gehouden in samenwerking met onze partners. Stuur ons een mailtje naar 50jaar@euromat.be met vermelding van het aantal aanwezigen en wij doen de rest, tot dan!

EUROMAT AIR • Merksemsebaan 292 • 2110 Wijnegem
Contact: Els Van De Velde • www.euromat.bewijnegem@euromat.be