MACINDUSTRIAL.jpg

Mac Industrial: voor wie echt kiest voor kwaliteit

Mac Industrial uit Meerhout is al jaren toonaangevend dienstverlener in Vlaanderen en omstreken in het industrieel reinigen van bedrijfsomgevingen en dit in al zijn facetten.

REINIGEN VAN SCHILDERINSTALLATIES EN SPUITCABINES

Mac Industrial zorgt voor het professioneel reinigen van uw schilderinstallaties. Natte en/of droge spuitcabines en poederlakstraat. Door het professioneel reinigen van schilderinstallaties en spuitcabines, zorgt Mac Industrial ervoor dat uw installaties u toelaten om op elk moment een product af te leveren dat
beantwoordt aan uw eisen. Door het aangepast en kostenefficiënt reinigen van uw schilderinstallaties en spuitcabines (op regelmatige basis) worden pannes en stilstanden vermeden. 

Het reinigen van schilderinstallaties, mag uiteraard niet ten koste gaan van de noodzakelijke productietijd. Doordat al onze medewerkers goed zijn opgeleid en steeds beschikken over het juiste materiaal, zorgen
we steeds voor een kwaliteitsvolle reiniging van uw schilderinstallaties.

Mac Industrial is een efficiënt en flexibel bedrijf. Voor het reinigen van uw schilderinstallaties werken we steeds volgens een gedetailleerd onderhoudsplan. 

FILTERMANAGEMENT & INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN

Naast de kernactiviteiten in industriële reiniging kan u er ook terecht voor een volledig filtermanagement en industriële schilderwerken. De kernwaarden zijn kwaliteit, veiligheid en respect voor het milieu. Deze kernwaarden hebben zich vertaald in een VCA-certificering. 

Dit artikel is ook verschenen in het vakblad VOMinfo 04/2021, zie deze link

Meer informatie:

Erik Van Steelandt

www.macindustrial.be