Boost uw business met LinkedIn Power Sessions

Tijdens de eindejaar periode zette VOM al haar leden op LinkedIn in de kijker. Uit een analyse van het bereik en de reacties op die posts blijkt dat slechts 16% van de leden goed is voor de helft van het totale bereik en de impact daarvan. Dat betekent dat er voor een grote meerderheid van onze leden nog veel voordeel uit LinkedIn te halen valt. En dat kan met een minimale tijdsinvestering!

Daarom richt VOM i.s.m. Erendiz Ates van AZ-Solutions twee LinkedIn Power Sessions in. Dit zijn diepgaande online trainingen van telkens twee uur, waarin je leert hoe je je bedrijf en je merk een betere zichtbaarheid kan geven, hoe je je netwerk vergroot en hoe je LinkedIn efficiënt kangebruiken om top-of-mind te blijven bij relevante contacten. Bovendien heeft Erendiz ervaring met bedrijven in ons vakgebied. Aarzel dus niet en schrijf je meteen in voor deze 2 waardevolle LinkedIn Power Sessions! 

-

ONLINE opleiding

TRAINING 1: BOOST YOUR BRAND & NETWORK (do 11/3, 15:00-17:00)

  • Waarom LinkedIn anno 2021 onmisbaar is voor jouw business
  • 3 stappen om je LinkedIn brand uit te bouwen: LinkedIn-INC model
  • Het optimaliseren van je persoonlijke pagina
  • Het optimaliseren van je LinkedIn Bedrijfspagina
  • Kwalitatief netwerk uitbreiden en onderhouden

TRAINING 2: BOOST YOUR SOCIAL SELLING & CONTENT (ma 29/3, 10:00-12:00)

  • De do’s & don’ts van het netwerken en prospecteren
  • Social Selling technieken op LinkedIn voor nieuwe opdrachten & leads.
  • Hoe sterke posts maken op LinkedIn
  • 20 LinkedIn hacks om het LinkedIn algoritme te beïnvloeden voor nog meer views &engagement (personal page & company page)
  • LinkedIn Q&A voor al je vragen: LinkedIn Unlocked

Locatie: ONLINE opleiding

Doelgroep: zaakvoerders, marketing & sales medewerkers

Taal: NL

Organisator: VOM vzw

E-mail: info@vom.be

Prijs leden: €150

Prijs niet-leden: €300

Annuleren: Annulering kan enkel schriftelijk gebeuren uiterlijk 5 maart 2021. U mag steeds een plaatsvervanger aanstellen.

KMO-portefeuille: Subsidies via KMO-portefeuille.  Zie:  www.kmo-portefeuille.be Erkenningsnr. VOM - pijler opleiding: DV.O105498   Kleine ondernemingen: steun 30% Middelgrote ondernemingen:  steun 20% Om gebruik te maken van de KMO-portefeuille moet u uw aanvraag indien uiterlijk 14 kalenderdagen na aanvang van de activiteiten. Zo niet, wordt uw aanvraag geweigerd.

KMO-portefeuille

Deze activiteit wordt online georganiseerd. Enkele dagen voor het event ontvangt u een link om in te loggen aan de workshop.

Deelnemer

Velden met een * zijn verplicht

Bedrijf

Opmerkingen