SODABLAST.png

Sodablast wordt CleanSurface Group en mikt op grotere markt

Sinds het ontstaan in 2010 is Sodablast één van de grootste spelers in België en Nederland op het gebied van oppervlaktereiniging. Het bedrijf is vanaf de start Europees verdeler van premium merken. Het aanbod is echter steeds blijven groeien en breidt zi

NIEUWE NAAM

Sodablast was dringend aan een naamsverandering toe. De naam verwijst naar stralen en straalapparatuur maar het aanbod is veel omvangrijker geworden. In het gamma vind je alle oplossingen voor
het reinigen. Premium merken op het gebied van straalketels, straalcabines, wasen ontvettingssystemen, natstraal- cabines, poederlakken, maar ook alle toebehoren zoals straalmiddelen, veiligheidskledij, draaispitten, compressoren, ventilatoren en noem maar op.

CleanSurface Group is verdeler van de merken Dustling Blasting, Vixen, Clemco, Softblasting Systems, Atmos, Supreme Visors en vele anderen. 

FOCUS OP KWALITEIT EN SERVICE

Al snel wordt duidelijk dat bij CleanSurface Group de kwaliteit en service hét belangrijkste zijn. Tevredenheid van de klant komt op de eerste plaats. Het bedrijf - ontstaan uit passie voor de restauratie van oldtimers - streeft steeds naar perfectie. De apparatuur wordt ingezet in diverse sectoren: garagisten, scheepvaart, reinigingsdiensten, graffiti verwijdering, restauratie van gebouwen en monumenten, enz. 

©Clean Surface Group