VOM-leden krijgen exclusief toegang tot Tech2B, het platform voor de maakindustrie

VOM-leden krijgen exclusief toegang tot Tech2B, het platform voor de maakindustrie

Sinds 1 januari 2022 hebben alle VOM-leden vrijblijvend toegang tot het Tech2B platform. Dit is een digitaal platform dat vraag en aanbod van industriële diensten en technische onderdelen verbindt, om de samenwerking in de maakindustrie te optimaliseren.

Oppervlaktebehandeling speelt een belangrijke rol voor de maakindustrie. Immers elk onderdeel of afgewerkt product is op een of andere manier behandeld omwille van betere corrosie- en/of slijtweerstand of simpel weg om decoratieve redenen. Een geavanceerde en goed presterende markt voor oppervlaktebehandeling draagt direct bij aan een succesvolle maakindustrie. 

Wat is Tech2B?

Tech2B is één van de digitale platformen die vraag en aanbod van industriële diensten en technische onderdelen verbinden, om de samenwerking in de maakindustrie te optimaliseren.Het platform geeft eenvoudig toegang tot een groot netwerk aan expertise en capaciteit. Door onze VOM-leden aan dit platform toe te voegen, wordt dit netwerk uitgebreid met een sterke vertegenwoordiging van de oppervlaktebehandelende bedrijven in België.

Hoe werkt het platform?

De zoekfunctionaliteiten en intelligente matchmaker zorgen ervoor dat deze kennis en kunde goed vindbaar is. Er kan direct contact gelegd worden tussen partijen die daadwerkelijk iets voor elkaar kunnen betekenen. VOM-leden hebben de kans om via het platform hun expertise via een bedrijfsprofiel bekend te maken.

Objectief?

Gevonden worden door de juiste partijen op het juiste moment wordt steeds belangrijker. Het platform Tech2B is in staat om toegang te geven tot een groot netwerk van expertise en capaciteit mogelijkheden. Aangesloten bedrijven kunnen direct offertes, maakbaarheidsfeedback, oplossingen en de verwachte doorlooptijd ontvangen.

Wat moet je doen om aan te sluiten bij Tech2B?

Enkel VOM-leden hebben 3 maanden gratis toegang tot dit platform. Ze krijgen deze periode toegang tot alle premium functionaliteiten van het platform. Daarna behouden zij gratis toegang en hebben vrijblijvend de mogelijkheid om uit het account te upgraden. Geïnteresseerden kunnen terecht op de website www.Tech2B.cc. Bedrijven kunnen op het Tech2B platform aangeven lid te zijn van VOM en zullen dan ook op de pagina van VOM vindbaar zijn. 

Meer info?

VOM organiseert op donderdag 10 februari 2022 van 15u00 tot 16u00 een webinar voor alle leden om het platform Tech2B beter te leren kennen en te bespreken welke stappen je concreet moet ondernemen om voordeel te behalen uit deze samenwerking.