BMI AeroDek ontvangt het QUALISTEELCOAT label

BMI AeroDek ontvangt het QUALISTEELCOAT label

Het coatingsysteem is zeer specifiek en uniek in Europa: continu gegalvaniseerd staal (SZ), bedekt met een primerlaag (organisch gecoat staal (coil) +/- 5µm (vloeibare verf)) en een afwerkingslaag (polyester poedercoating +/- 100 µm).

De firma BMI-AeroDek, gevestigd te Herstal, heeft het QUALISTEELCOAT label verkregen. Het bedrijf, dat lid is van de VOM, is houder van dit QUALISTEELCOAT-kwaliteitslabel voor corrosieklasse C4. Het coatingsysteem is zeer specifiek en uniek in Europa: continu gegalvaniseerd staal (SZ2), bedekt met een primerlaag (organisch gecoat staal (coil) +/- 5µm (vloeibare verf)) en een afwerkingslaag (polyester poedercoating +/- 100 µm). Het verkregen Qualisteelcoat label garandeert de kwaliteitseisen van BMI-AeroDek.

BMI-AeroDek is een fabrikant van waterdichting en oplossingen voor hellende daken in heel Europa. Onze systeemgarantie geeft gebouweigenaren en dakbekleders vertrouwen in de compatibiliteit op lange termijn en de prestaties van hun BMI Aerodek dakbedekkingssysteem, en biedt volledige zekerheid van duurzaamheid, weerstand tegen binnendringend water en dekking van onwaarschijnlijke defecten aan het productsysteem. Dit streven naar algemene kwaliteit is onze motivatie om ook ons lakproces en coatingsysteem door een extern bureau te laten kwalificeren.

Op dinsdag 22 juni overhandigde Veerle Fincken VOM vzw, het certificaat aan de bedrijfsleiders Antonio Montagnino, Joseph Ledda, Samuele Muroni, Eric Nicloux en Vincenzo Casamento. De onderneming is verheugd dat zij deze stap heeft gezet. De klanten eisen immers steeds meer een onafhankelijk kwaliteitssysteem. Antonio Montagnino bevestigt: "QUALISTEELCOAT is een label dat kan rekenen op meer zichtbaarheid bij overheidsbedrijven voor infrastructuren en gebouwen. Wij hopen dat ook gerenommeerde ontwikkelaars en ontwerpbureaus zich sneller tot ons bedrijf zullen wenden. Als bedrijf willen wij VOM blijven steunen bij het opnemen van deze labels in de specificaties. Het label schept vertrouwen bij onze klanten en prospects. "