EN 1090 CONFORMITEITSVERKLARING VOOR BELGIUM COATINGS

EN 1090 CONFORMITEITSVERKLARING VOOR BELGIUM COATINGS

BELGIUM COATINGS, enige Waalse lakkerij in het bezit van QUALISTEELCOAT-label heeft de conformiteitsverklaring EN 1090 behaald.

BELGIUM COATINGS is reeds in het bezit van het kwaliteitslabel QUALISTEELCOAT voor de hoogste corrosieklassen C5, meer bepaald de coatingsystemen: thermisch verzinkt materiaal gevolgd door een poedercoating en metallisatie gevolgd door 2 lagen poedercoating. Op 10 februari hebben zaakvoerders Jean Marc Roland en Karin Wibin met trots de conformiteitsverklaring EN 1090 in ontvangst genomen. Beide labels maken het bedrijf sterk in het aanleveren van kwalitatief lakwerk in een gecontroleerd proces.

Het bedrijf is tevreden deze stap te hebben gezet. Staalconstructeurs vragen immers meer en meer naar deze conformiteitsverklaring. Ook het in bezit zijn van het QUALISTEELCOAT-label zorgt ervoor dat opdrachtgevers en constructiebedrijven sneller de weg vinden naar BELGIUM COATINGS in Grâce-Hollogne.

Jean Marc Roland bevestigt: “QUALISTEELCOAT en EN 1090 zijn labels die op meer aanzien mogen rekenen bij de overheidsbedrijven voor infrastructuur en wegenbouw. Ook gerenommeerde projectontwikkelaars en studieburelen vinden sneller de weg naar ons bedrijf. Als bedrijf willen we VOM blijven steunen tijdens de technische commissies van het label en ook om deze labels op te nemen in de lastenboeken. Het label schept vertrouwen bij onze klanten en prospects.”