Nieuwe voorzitter en bestuursleden bij VOM vzw

Nieuwe voorzitter en bestuursleden bij VOM vzw

Op 27 maart hield VOM naar jaarlijkse gewoonte haar ledenvergadering. Tijdens deze editie moesten er een aantal nieuwe bestuursleden verkozen worden. Ook de plaats van voorzitter was vacant. Maar liefst 7 leden kandideerden voor 5 beschikbare plaatsen.

De raad van bestuur van VOM bestaat uit 12 leden. Dit jaar moest de algemene vergadering 5 nieuwe bestuursleden kiezen. Michel Brewaeys en Kathleen Smolders verlieten het bestuur. VOM dankt hen voor hun inzet en toewijding.

De 7 blijvers in het bestuur (wiens zetel dit jaar niet verkiesbaar was) zijn Ludo Appels, Peter Heymans, Alex Laureyns, Jan Meneve, Johan Sevenants, Gilles Vandewalle en Frank Verhoye.

De 4 nieuwe bestuursleden zijn Patrick Cosemans (Sirris), Kris Deferme (Galva Power), Ives De Saeger (Factory of the Customer) en Mireille Poelman (Materia Nova). Hans Hooyberg was al lid van het bestuur en werd herverkozen. De 2 niet-verkozen kandidaten, Rudy Bijnens (Chemetall) en Stefan Verreyken (i.Revitalise) werden door de raad van bestuur gecoöpteerd als (niet-stemgerechtigd) adviseur. 

Na de verkiezing kwam de raad van bestuur meteen kort bij elkaar om een nieuwe voorzitter aan te duiden. Dat is Ives De Saeger geworden.

Proficiat aan alle bestuursleden en de nieuwe voorzitter. Deze vernieuwde ploeg wil er volop voor gaan om VOM nog krachtiger en dynamischer te maken voor haar leden. 


De nieuwe leden van het VOM-bestuur, met van links naar rechts:

Hans Hooyberg (herverkozen), Kris Deferme, Patrick Cosemans, Ives De Saeger (tevens nieuwe voorzitter), Mireille Poelman, Rudy Bijnens (gecoöpteerd) en Stefan Verreyken (gecoöpteerd).