VOM en METALOGIC slaan in de handen in elkaar

VOM en METALOGIC slaan in de handen in elkaar

Meedenken met de klant en het concept vertalen naar een kostenefficiënt en kwalitatief product, is één van de belangrijkste pijlers van onze lakbedrijven. QUALISTEELCOAT is daarom een uitstekende manier om het kwaliteitssysteem permanent te bewaken.

Het is met groot genoegen dat VOM vzw, licentiehouder van Qualisteelcoat, het internationale kwaliteitslabel voor het lakken van staal, u mag meedelen dat vanaf 1 januari 2018 METALogic de partner is voor het uitvoeren van de inspecties in het kader van QUALISTEELCOAT.

Kwalitatief lakwerk is het wapen voor de toekomst.
We stellen vast dat in de bouwwereld projectontwikkelaars, architectenbureaus en voorschrijvers meer en meer bestekken opmaken waarin verwezen wordt naar gangbare kwaliteitssystemen. Ook in de machinebouw of andere metaalverwerkende industrie is deze trend vast te stellen. Met een 80-tal gecertificeerde lakbedrijven en meer dan 100 gekeurde coatingsystemen is QUALISTEELCOAT één van de belangrijkste en onafhankelijk kwaliteitslabels in heel Europa. De gecertificeerde lakbedrijven in Belgie vindt u hier.