VOM ON TOUR: Nederland

Te vaak stellen we vast dat VOM-leden elkaar onvoldoende kennen.

Daar willen we graag verandering in brengen. VOM heeft daarom een nieuw concept ontwikkeld: VOM ON TOUR. We gaan op pad doorheen België en zoeken interessante partners, bij voorkeur onze leden, om samen met hen belangrijke thema’s te bespreken. Belangrijk is het lokaal netwerk te versterken en zich te laten inspireren in hun dagdagelijkse business.

Omdat VOM ook een 30-tal leden in Nederland heeft, steken we voor een keertje de grens over. Op donderdag 13 juni is onze halte Veldhoven. Spreker MD Bas De Barbanson triggert het publiek met volgende vraag: Wat is de relatie tussen Neil Armstrong die stofdeeltjes inademt op de maan en vervolgens hoge bloeddruk ontwikkelt en de kinderen in Mexico City die smog inademen en dementie ontwikkelen? Het antwoord is nanodeeltjes ijzerstof.

Een nieuwe tijd, een nieuwe visie... de boodschap is simpel: de basis van de preventie in de bedrijfsgeneeskunde is het controleren van de blootstelling. Zijn missie is Creating healthy workplaces without chemical exposures. Maar hoe dan? Biomonitoring en meting van nanodeeltjes, dit zijn de belangrijkste stappen om te komen tot een gezondere werkplek en verhoogde Safety and Health awareness.

NH congreshotel Veldhoven (NL)

17:30 - 22:00

17u30:
Ontvangst deelnemers

18u00:
VOM, uw partner in oppervlaktebehandelingen                                             

18u20:
Het creëren van gezonde werkplekken door biomonitoring van interne blootstelling aan chemische stoffen door MD Bas De Barbanson, Arbeids-, medische en milieutoxicoloog, Toxguide Academy

19u20:
Sponsors aan het woord: Chemetall, D.R. Products & Magistor

19u30:
Leden aan het woord

19u45:
Netwerken met een hapje en een drankje

22u00:
Einde

Locatie: NH congreshotel Veldhoven (NL)

Taal: NL

Organisator: VOM asbl

E-mail: info@vom.be

Telefoon: +3216401420

Prijs leden: €75

Prijs niet-leden: €150

Prijs YOUNG VOM: €75

Annuleren: Annulering kan tot uiterlijk 10/06/2024. U kan steeds een plaatsvervanger aanstellen. Anders betaalt u een no show fee twv 50 €