MES 2023 Benelux Netwerk-en Kennisevent

VOM, Vereniging ION en Mikrocentrum staan klaar met een nieuw concept voor het kennis- en netwerkevent MES 2023. Het wordt een eendagsevent dat zal plaatsvinden op donderdag 15 juni 2023 van 9u00 tot 18u00 in Koningshof te Veldhoven (Nederland).

Doelstelling van dit gezamenlijk event is het aanbieden van duurzame oplossingen aan ondernemers die te maken hebben met stijgende energieprijzen, nieuwe materialen, verlengen van levensduurverwachting van producten, automatisering en robotisering, nieuwe milieuregelgeving inzake afval en recyclage., ed. Deze doelstelling wordt bovendien uitgerold in een uitvoerig lezingenprogramma.

Het concept is vernieuwend, origineel en ontzorgend voor alle deelnemers. 

Het event weerspiegelt de hele waardeketen en wordt de ontmoetingsplaats waar productontwikkelaars, engineers, R&D’ers, inkopers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers uit de maakindustrie elkaar ontmoeten.

Download de infobrochure.

Kies je plek op de plattegrond of meld je direct aan.

 

Conference Center Koningshof Veldhoven

09:00 - 17:00

Locatie: Conference Center Koningshof Veldhoven

Doelgroep: productontwikkelaars, engineers, R&D’ers, inkopers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers uit de maakindustrie

Taal: NL/FR/EN

Organisator: Mikrocentrum, VOM, Vereniging ION

E-mail: info@vom.be

Telefoon: +32 (0)16 401420

Website: www.mes.vom.be