VCA basis opleiding voor oppervlaktebehandelaars - locatie Zeebrugge

Hoe langer hoe meer hechten bedrijven maar zeker ook werknemers belang aan een veilige werkplek. Op verzoek van enkele VOM-leden organiseert VOM, in samenwerking met onze partner PREVENTA, een eendaagse opleiding VCA basis opleiding. Deze opleiding vertrekt vanuit de wetgeving ‘Welzijn op de werkvloer’.

VCA certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving (werkzaamheden in fabrieken, installaties, werkplaatsen en projectlocaties). In elk coatingbedrijf vinden we elektrotechniek, procesbesturing, reinigingsactiviteiten, intern transport, ed.  Hiervoor is VCA* de ideale manier om veilig gedrag te stimuleren. Het gaat over de directe beheersing van VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer, zonder inschakeling van onderaannemers. 

Deze VCA Basis opleiding vormt een eerste opstap naar een VCA* certificatie als bedrijf. Ook hier helpt onze partner PREVENTA u graag mee verder.

Deze opleiding wordt op 22/11/2022 in HAM (Limburg) georganiseerd. Klik hier voor meer info.

Kantoren Atrium, Kielstraat 1 8380 Zeebrugge

8:30 - 17:30

Algemene kennis van de belangrijkste aspecten over VGM uit codex welzijn verruimen, risico’s omtrent veiligheid, gezondheid en milieu herkennen en vermijden op de werkvloer.

Dit is een eendaagse opleiding, gevolgd door een theoretisch examen door een examinator van Bessacc. De deelnemer ontvangt na het afleggen van een succesvol examen een certificaat.

Locatie: Kantoren Atrium, Kielstraat 1 8380 Zeebrugge

Doelgroep: Werknemers die in hun job in aanraking komen met elektrotechniek, procesbesturing, reinigingsactiviteiten, intern transport, ed.

Taal: NL

Organisator: VOM vzw ism PREVENTA

E-mail: info@vom.be

Telefoon: +32 (0)16 40 14 20

Prijs leden: €220

Prijs niet-leden: €410

Prijs YOUNG VOM: €220

Annuleren: Annulering kan enkel schriftelijk gebeuren tot 14 dagen voor de opleiding. U mag steeds een plaatsvervanger aanstellen.

KMO-portefeuille: Subsidies via KMO-portefeuille.  Zie:  www.kmo-portefeuille.be Erkenningsnr. VOM - pijler opleiding: DV.O105498   Kleine ondernemingen: steun 30% Middelgrote ondernemingen:  steun 20% Om gebruik te maken van de KMO-portefeuille moet u uw aanvraag indien uiterlijk 14 kalenderdagen na aanvang van de activiteiten. Zo niet, wordt uw aanvraag geweigerd.

KMO-portefeuille

Deelnemer

Velden met een * zijn verplicht

Bedrijf

Opmerkingen