VCA basis opleiding voor oppervlaktebehandelaars - locatie Ham (Limburg)

Hoe langer hoe meer hechten bedrijven maar zeker ook werknemers belang aan een veilige werkplek. Op verzoek van enkele VOM-leden organiseert VOM, in samenwerking met onze partner PREVENTA, een eendaagse basis opleiding VCA. Deze opleiding vertrekt vanuit de wetgeving ‘Welzijn op de werkvloer’.

VCA certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving (werkzaamheden in fabrieken, installaties, werkplaatsen en projectlocaties). In elk coatingbedrijf vinden we elektrotechniek, procesbesturing, reinigingsactiviteiten, intern transport, ed.  Hiervoor is VCA* de ideale manier om veilig gedrag te stimuleren. Het gaat over de directe beheersing van VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer, zonder inschakeling van onderaannemers. 

Deze VCA Basis opleiding vormt een eerste opstap naar een VCA* certificatie als bedrijf. Ook hier helpt onze partner PREVENTA u graag mee verder.

U kan zich rechtstreeks via ATRIUM opleidingen inschrijven via deze link.

Deze opleiding wordt op 17/01/2023 in Zeebrugge georganiseerd. Klik hier voor meer info.

Kantoren Atrium, Truibroek 51 te 3945 Ham

8:30 - 17:30

Algemene kennis van de belangrijkste aspecten over VGM uit codex welzijn verruimen, risico’s omtrent veiligheid, gezondheid en milieu herkennen en vermijden op de werkvloer.

Dit is een eendaagse opleiding, gevolgd door een theoretisch examen door een examinator van Bessacc. De deelnemer ontvangt na het afleggen van een succesvol examen een certificaat.

Locatie: Kantoren Atrium, Truibroek 51 te 3945 Ham

Doelgroep: Werknemers die in hun job in aanraking komen met elektrotechniek, procesbesturing, reinigingsactiviteiten, intern transport, ed.

Taal: NL

Organisator: Preventa & Atrium opleidingen

E-mail: info@ATRIUMopleidingen.be

Telefoon: +32 (0)16 40 14 20

Website: atrium.puntoo.com/artinschrijven/index.php?page=inschrijven&compact=true&reseller=2&compact=true&id=00003709&reseller=2