SMAFACC

Op donderdag 30 september vindt het gratis congres SMAFACC plaats, hét event in het najaar omtrent Smart Manufacturing. Met de snelle evolutie van technologie, willen we op de hoogte zijn over de nieuwe technieken op basis van automatisering en gegevensuitwisseling. Met deze nieuwe praktische inzichten, kan je onmiddellijk aan de slag in je eigen bedrijf.

SMAFACC stelt 6 sprekers voor om verschillende vlakken van Smart Manufacturing aan te halen. Zij stellen a.d.h.v. een keynote of praktische case hun eigen idee en perspectief voor. Het event geeft u de kans om te netwerken met andere bezoekers en om kennis op te doen om te implementeren in je eigen bedrijf. Om dit te ondersteunen, staan verschillende booths opengesteld die eveneens allemaal draaien rond Smart Manufacturing.

Organisatoren Thor ParkYOUNG VOMStad Genk met partners VKW Limburg en Vereniging Industriëlen Genk (VIG) stellen SMAFACC voor als een gratis ochtendevent met open ontbijtbuffet. Het event is bedoeld om op een laagdrempelige manier, in contact te komen met de verschillende aspecten van Smart Manufacturing. De organisatoren zelf hechten enorm veel belang aan de optie te geven aan bedrijven om mee te evolueren en zich voor te bereiden op de toekomstige manier van productie.

Thor Central, Thor Park, Genk

08:00 - 14:00

Welkom + ontbijtbuffet

08u30
Introductie 1 – Stad Genk en VIG
○ Wim Dries, Burgemeester Genk

08u45
Introductie 2 – Thor Park en (YOUNG) VOM
○ Joris Merckx, CEO Thor Park

09u00
Keynote 1
○ Ives De Saeger (Aeriez)

09u15
Case 1
○ Luigi Neirynck (CNH)

09u45
Netwerken

10u00
Keynote 2
○ Joris Van Ostaeyen (Robonext)

10u15
Case 2
○ Ben Proesmans (Provan)

10u45
Netwerken

11u00
Case 3
○ Rens Snoeijen (YITCH)

11u30
Case 4
○ Wim Verboven (ABSOLEM)

12u-…
Netwerken + demo’s

Locatie: Thor Central, Thor Park, Genk

Taal: NL

Organisator: Thor Park, YOUNG VOM, Stad Genk

E-mail: michelle@vom.be

Website: www.smafacc.vom.be