WORKSHOP: Stukherkenning voor een snellere offerte opmaak (exclusief voor VOM-leden)

Naar aanleiding van de getoonde interesses tijdens de infomiddag die vorig jaar in oktober doorging, werkt VOM aan de opstart van een samenwerkingsproject rond 3D modellering o.b.v. visuele stukherkenning. Doelstelling van dit project is om sneller en accurater een offerte op te kunnen maken voor de behandeling van variabele werkstukken.

Steeds meer worden oppervlaktebehandelaars geconfronteerd met een grote variatie van de te behandelen werkstukken: complexe geometrie, kleine series (tot unieke stukken), ontbreken van CAD tekeningen, ed. Bovendien verwachten de klanten zeer snel een goede en accurate offerte. Dit project geeft hierop een antwoord.

Vanuit VOM willen we een projectaanvraag indienen om dit onderzoeksproject met steun van de overheid uit te voeren. Deze bespreking dient om input vanuit het speelveld te verzamelen en mogelijke oplossingen door Toon Goedemé en Patrick Vandewalle, beide geassocieerde professoren aan de KUL, voor te stellen.

WEBINAR

11:00 - 12:00

11u00: Intro + COOCK modaliteiten – Hans Versmissen, VOM vzw

11u10: Formulering vraag en noden in de markt van jobshops – Deelnemende bedrijven

11u30: Toelichting van mogelijke technologische oplossingen en plan van aanpak - Toon Goedemé & Patrick Vandewalle, KULeuven

12u00: Einde

Locatie: WEBINAR

Doelgroep: VOM-leden, CxO’s, bedrijf- en productieleiders

Taal: NL

Organisator: VOM vzw

E-mail: hans@vom.be

Telefoon: +32 (0)16 40 14 20

Website: www.vom.be

Prijs: gratis

Deze workshop verloopt als een live webinar via de tool ZOOM. Je kan in real time vragen stellen aan de sprekers via de chatfunctie. Uw deelname is pas definitief als u online ingeschreven bent. Een dag vooraf krijgt u via mail alle instructies om deel te nemen aan deze online workshop.