Workshop marketing en pr voor bedrijven actief in oppervlaktebehandeling

Waarom zouden prospecten voor uw producten en diensten moeten kiezen? Hoe zorgt u ervoor dat ze u leren kennen?

Wie actief is in een technische branche als de oppervlaktebehandeling en coatingtechnieken, weet dat het niet eenvoudig is om een prospect snel en eenvoudig uit te leggen wat uw toegevoegde waarde is.

Daarom organiseert VOM een praktische workshop waarin we analyseren hoe uw huidige marketing- en pr-aanpak in elkaar zit, welke mogelijkheden en kanalen er bestaan en hoe u nieuwe en bestaande boodschappen integreert in uw bestaande en toekomstige plannen.

Kortom, tijdens deze namiddag inspireren we u om uw aanpak in marketing en pr nog sluitender te maken zodat u daarna uw plannen voor 2020 vorm kunt geven.

VOM - Kapeldreef 60, Heverlee (Leuven)

12:00 - 16:00

We starten om 12 u. met een introductie. De deelnemers vertellen hoe zij momenteel hun marketing en pr aanpakken en met welke uitdagingen ze te kampen hebben.

Daarna krijgen de deelnemers een uitgebreid overzicht van de strategieën, mogelijkheden en kanalen om vervolgens met deze informatie zelf aan de slag te gaan om een plan van aanpak voor 2020 uit te werken. 

We sluiten af om 16 u.

Er worden 's middags broodjes voorzien.

Locatie: VOM - Kapeldreef 60, Heverlee (Leuven)

Doelgroep: Bedrijfsleiders en -managers, verantwoordelijken voor marketing, pr, communicatie en publiciteit

Taal: Nederlands

Organisator: VOM vzw

E-mail: h.dewachter@vom.be

Telefoon: +32 (0)491 377 377

Prijs leden: €0

Prijs niet-leden: €135

Annuleren: Schriftelijk annuleren kan tot 1 week voor de workshop. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd of kan men een plaatsvervanger aanstellen.

KMO-portefeuille: Subsidies via KMO-portefeuille.  Zie:  www.kmo-portefeuille.be Erkenningsnr. VOM - pijler opleiding: DV.O105498   Kleine ondernemingen: steun 30% Middelgrote ondernemingen:  steun 20% Om gebruik te maken van de KMO-portefeuille moet u uw aanvraag indien uiterlijk 14 kalenderdagen na aanvang van de activiteiten. Zo niet, wordt uw aanvraag geweigerd.

KMO-portefeuille