Opleiding Europees Thermisch Spuiter (ETS)

VOM vzw slaat opnieuw de handen in elkaar met VTS, Vereniging voor Thermische Spuittechnieken voor het aanbieden van de opleiding Europees Thermisch Spuiter (ETS).

Bedrijven willen hun opdrachtgevers laten zien dat hun thermisch spuiters en werkvoorbereiders vakbekwaam zijn en goed zijn opgeleid. Daarom heeft de Vereniging voor Thermisch Spuittechnieken (VTS) deze opleiding in overeenstemming met de Europese en internationale normen samengesteld.

Na afloop kunnen de cursisten, als ze voldoen aan de EWF/NIL voorwaarden, deelnemen aan het examen om een ETS diploma te ontvangen. Deelnemers vanuit België schrijven zich in via VOM vzw. 

-

FST, Dijkgraaf 40, Duiven (omgeving Arnhem NL)

09:00 - 17:00

zie bijgaande link voor de volledige detail

http://www.thermisch-spuiten.nl/opleiding-ets

Locatie: FST, Dijkgraaf 40, Duiven (omgeving Arnhem NL)

Doelgroep: Thermisch spuiters

Taal: NL

Organisator: VOM vzw, onder toezicht van VTS

E-mail: r.vedder@revamo.nl

Website: www.thermisch-spuiten.nl/opleiding-ets

Prijs leden: €2550

Prijs niet-leden: €2550

KMO-portefeuille: Subsidies via KMO-portefeuille.  Zie:  www.kmo-portefeuille.be Erkenningsnr. VOM - pijler opleiding: DV.O105498   Kleine ondernemingen: steun 40% Middelgrote ondernemingen:  steun 30% Om gebruik te maken van de KMO-portefeuille moet u uw aanvraag indien uiterlijk 14 kalenderdagen na aanvang van de activiteiten. Zo niet, wordt uw aanvraag geweigerd.

KMO-portefeuille

De Belgische bedrijven dienen het aanmeldingsformulier voor de opleiding ETS (Vlaanderen) in te vullen en deze te sturen naar VOM vzw, kapeldreef 60 B-3001 LEUVEN of naar info@vom.be,

U komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille subsidie. Deze subsidie is alleen van toepassing op de opleidingskosten en niet voor de catering en examenkosten.