Opleiding: maak uw bedrijf stapsgewijs klaar voor Surface Finishing 4.0

Wat kan mijn bedrijf nu met Industrie 4.0? Een veel gehoorde vraag die nood heeft aan een duidelijk antwoord. Stap voor stap gaan we aan de slag om u wegwijs te maken in deze digitale wereld en begeleiden wij u in concrete acties. 


Met deze opleiding:

  • krijg je een realistische kijk op de uitdagingen van deze 4-de industriële revolutie,
  • worden Buzz-woorden van Industrie 4.0 zoals deep learning, digital twin, blockchain, IOT, big & smart data, …duidelijk
  • ontdek je opportuniteiten,
  • stellen we een roadmap op voor jouw bedrijf vanuit een “financiële” meerwaarde,
  • doorzie je oude patronen, die vandaag de transitie tegenwerken,
  • leer je een veranderingsproces doorvoeren.

Na een introductie bespreken we de concrete toepassingen die in jouw werkcontext meerwaarde kunnen bieden. We berekenen de impact voor jouw bedrijf, herformuleren uitdagingen en problemen om zo de juiste keuzes te kunnen maken. Cases komen aan bod als voorbeeld van een succesvolle transitie. We geven de aanzet tot het maken van een eerste GAP-analyse (checklists) en een plan van aanpak.

 

-

BluePoint Antwerpen & Kantoren VOM

Deel 1:
Introductie tot Industry 4.0.
13/02/2020 (9u00-18u00)

Deel 2:
Wat is de meerwaarde van Industry 4.0 voor uw bedrijf? Welke uitdagingen en kansen zijn er? Bepalen van de financiële impact van een i4.0 oplossing voor jouw bedrijf.
03/03/2020 (9u00-18u00)

Deel 3:
Het uitwerken van road map. Vanuit een voldoende grondig onderzoek springen we naar technologische verbeteringen om uw productie SMART te maken.. Aandacht gaat ook naar het bekijken van welke subsidies u hierbij kunnen helpen.

17/03, 31/03 & 21/04/2020 (9u00-18u00)

 

 

Location: BluePoint Antwerpen & Kantoren VOM

Target group: Leidinggevenden, CxO, productiemanagers, ingenieurs, operationeel verantwoordelijken, digital transformation managers uit het VOM netwerk. Kortom eenieder die op de trein van i4.0 wil springen.

Language: Nederlands

Organizer: VOM vzw

E-mail: info@vom.be

Phone: +32 (0)16 40 14 20

Price members: €1450

Price non-members: €2900

cancel: Annulering kan enkel schriftelijk gebeuren tot 1 februari 2020. U mag steeds een plaatsvervanger aanstellen.

KMO-portefeuille: Subsidies via KMO-portefeuille.  Zie:  www.kmo-portefeuille.be Erkenningsnr. VOM - pijler opleiding: DV.O105498   Kleine ondernemingen: steun 30% Middelgrote ondernemingen:  steun 20% Om gebruik te maken van de KMO-portefeuille moet u uw aanvraag indien uiterlijk 14 kalenderdagen na aanvang van de activiteiten. Zo niet, wordt uw aanvraag geweigerd.

KMO-portefeuille

De cursist schrijft zich in voor alle sessies. Indien men slechts één sessie wenst te volgen, contacteer dan het VOM-secretariaat. 

Participant

Fields with * are obligated

Company

Remarks