RapidPro 2019

Welke technieken zijn het meest geschikt wanneer uw productconcept overgaat tot prototyping en in productie? Low volume, rapid of on demand production spelen tijdens dit proces een belangrijke rol. Vooral bij producten die niet in massale volumes geproduceerd worden, wilt u flexibel of in customized batches kunnen produceren. Flexibiliteit staat voorop, net als het snel inspelen op klantvragen. Welke technieken kiest u en hoe integreert u deze in uw bestaande processen?

RapidPro is dé internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van prototyping, productie en productontwikkeling

Hierbij komen diverse additive manufacturing technieken aan bod. Denk aan hierbij aan 3D-printen, laser cladding, FDM, EBM en SLS, maar ook technieken als CNC frezen, gieten en vacuümvormen. Daarbij worden oplossingen als virtual prototyping, 3D-scannen, metrologie, kwaliteitswaarborging en software zeker niet vergeten. Tijdens de 9e editie ontdekt u de laatste ontwikkelingen met focus op ROI in AM, materialen, tooling, soft- en hardware en kwaliteit.

RapidPro 2019 staat in het teken van het bieden van oplossingen:

  • rond vragen over ROI op investeringen in Additive Manufacturing en prototyping;
  • voor het perfectioneren van productdesign en het design proces;
  • op het gebied van (klein serie) productie.
-

NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven

9:30 - 17:00

Via volgende linken vindt u het gedetailleerde programa van 13 maart en 14 maart 

 

Location: NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven

Language: NL

Organizer: MIKROCENTRUM

E-mail: events@mikrocentrum.nl

Phone: +31 (0)40 - 296 99 22

Website: rapidpro.nl/