Indumation.be 2019

Kortrijk Xpo wordt opnieuw de thuisbasis voor de 5e Indumation.be, met maar liefst 25.000 m² tentoonstellingsoppervlakte . Deze editie van Indumation.be - de snelst groeiende technologiebeurs voor industriële automatisering en innovatie - brengt niet minder dan 220 exposanten samen. Zij zullen er hun nieuwste oplossingen, toepassingen en componenten demonstreren voor factory-, process- & infrastructure automation.
Niet toevallig kozen ook Made Different en Siemens ervoor om hier hun events Factory of The Future 2019 en Mindsphere World te lanceren. Indumation.be 2019 wordt dus een combinatie van een top notch technologiebeurs, meer dan 17 events, expert classes, een druk bijgewoonde nocturne en een indrukwekkend aanbod interactieve demo’s op Connectivator.
Verspreid over 7 technologieroutes vinden C-levels, afdelingshoofden uit productie, engineering, maintenance, research, logistiek, supply chain etc… een Europees aanbod van technologie, componenten en toepassingen om hun industriële processen te optimaliseren, te automatiseren en te innoveren.

-

Kortrijk XPO

Location: Kortrijk XPO

Language: Nederlands

Organizer: Invent Media bvba

E-mail: projects@expoadvice.com

Website: http://www.indumation.be