VOM MEET: VOM-leden krijgen gratis toegang tot platform Tech2B

Sinds 1 januari 2022 hebben alle VOM-leden vrijblijvend toegang tot het Tech2B platform. Dit is een digitaal platform dat vraag en aanbod van industriële diensten en technische onderdelen verbindt, om de samenwerking in de maakindustrie te optimaliseren.

Gevonden worden door de juiste partijen op het juiste moment wordt steeds belangrijker. 

De zoekfunctionaliteiten en intelligente matchmaker zorgen ervoor dat deze kennis en kunde goed vindbaar is. Er kan direct contact gelegd worden tussen partijen die daadwerkelijk iets voor elkaar kunnen betekenen. VOM-leden hebben de kans om via het platform hun expertise via een bedrijfsprofiel bekend te maken.

Enkel VOM-leden hebben 3 maanden gratis toegang hebben tot dit platform. Ze krijgen deze periode toegang tot alle premium functionaliteiten van het platform. Daarna behouden zij gratis toegang en hebben vrijblijvend de mogelijkheid om uit het account te upgraden. Geïnteresseerden kunnen terecht op de website www.Tech2B.cc

 

online ZOOM meeting

15:00 - 16:00

15u00: Welkom door Veerle Fincken, manager VOM

15u10: Demo van het digitaal platform Tech2B door Jaap Waalen, Key Account Manager

15u40: What's in for you? Voordelen aan VOM-leden

15u50: Q&A

16u00: Einde

Lieu: online ZOOM meeting

Groupe cible: VOM-leden

Langue: NL

Organisateur: VOM vzw

E-mail: info@vom.be

Téléphone: +32 16 401420

Prix non-membres: €50

Annuler: Annulering kan enkel schriftelijk gebeuren tot en met 10 februari 2022. U mag steeds een plaatsvervanger aanstellen.

Na inschrijving ontvangt u een link om online deel te nemen aan dit webinar.