Seminar Hygiene for Food 2019

Op 10 oktober 2019 organiseren Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België hun 6de editie van ‘Hygiene for Food’. Met een cross-sectoraal programma focussen we ons op nieuwe trends en ontwikkelingen op het vlak van hygiëne en reinigen in de voedingsindustrie. Het seminarie-gedeelte is opgebouwd uit een 10-tal sessies met als centrale thema “VERBETEREN”.

Onderwerpen: getuigenissen van 4 voedingsbedrijven over verbeteringen bij hen uitgevoerd aan productielijnen en het RVS oppervlak; hygiëne-monitoring; cleaning validation; nieuwe richtlijnen voor metalen in contact met voeding; voedselveilig produceren tijdens renovatiewerken; wat een machinebouwer kan doen om hygiëne te verbeteren.

Tijdens de geleide rondgang in de Inspiration Village krijgen deelnemers de kans om kennis te maken met 16 aanbieders van nieuwe trends & producten op gebied van reiniging en hygiëne.

Afsluiten doen we met een droogje en een natje aangeboden door EHEDG België.

BluePoint Antwerpen

09:00 - 16:30

Lieu: BluePoint Antwerpen

Langue: NL

Organisateur: Flanders Food

E-mail: ellen.fierens@flandersfood.com

Site web: www.hygieneforfood.com/