EUROCORR 2020: Call for papers

EUROCORR 2020: Call for papers

Het thema van EUROCORR 2020 is: De kloof dichten tussen de industrie en de academische wereld op het gebied van corrosiewetenschap en -voorspelling. Tot 15/01/2020 kunnen technische papers ingediend worden. Registratie voor deelname is vanaf nu geopend.

EUROCORR 2020 wordt georganiseerd door VOM, UMons, VUB, Materia Nova, samen met de Europese Federatie van Corrosie, EFC en DECHEMA.

Het wetenschappelijke programma van EUROCORR wordt ingevuld met de meest recente en betrouwbare wetenschappelijke resultaten en met de nieuwste industriële ontwikkelingen op het gebied van corrosiebestrijding. Zoals altijd tijdens EUROCORR, zijn er elke dag 12 tot 14 parallelle sessies, gegroepeerd per bedrijfstak. Ook u kan een actieve bijdrage leveren aan dit programma. 

VOM doet een oproep aan haar leden om baanbrekend onderzoek of studiewerk bekend te maken aan de meer dan 1000 internationale deelnemers die dit congres bezoeken. Deadline voor inzending van abstracts is 15 januari 2020. Meer details over de manier van inzenden en de opbouw van de abstracts, vindt u op de congreswebsite.

Wenst u uw bedrijf in de kijker te plaatsen tijdens dit 4-daags congres, dan kan u een stand reserveren of uw naam verbinden aan een van de vele sponsorformules.

Ook registreren kan vanaf nu. Geniet van de vroegboek- en ledenkorting. Bovendien zijn er ook dagtickets beschikbaar.

Meer info? Bezoek dan zeker de congreswebsite. Hier staan bovenstaande mogelijkheden haarfijn uitgelegd.