Demo's en technologieën tijdens EUROFINISH+MATERIALS 2019

Demo's en technologieën tijdens EUROFINISH+MATERIALS 2019

Tijdens de vakbeurs EUROFINISH+MATERIALS (Brabanthal, Leuven, 15/16 mei 2019) werken verschillende exposanten samen in demo- en informatieclusters die een antwoord geven op concrete vragen of situaties uit de dagelijkse praktijk.

Ontdek bijvoorbeeld de demo UV Inkjet technologie voor 3D-printing; leer meer over het belang van straalwerk bij metaal/beton-verbindingen, ontdek elektrochemisch polijsten of verschillende ontgastechnieken

VOM en MIKROCENTRUM willen daarmee het belang van samenwerking en onderlinge afspraken accentueren tussen alle bedrijven die betrokken zijn bij projecten in de maakindustrie. Dat zijn enerzijds de bedrijven die instaan voor de oppervlaktebehandeling en de finale afwerking van de vervaardigde producten en anderzijds alle actoren en instanties die betrokken zijn bij het ontwerp, de planning en de productie ervan. In de praktijk zijn deze productiestadia naadloos met elkaar versmolten, dus is het niet meer dan logisch dat zulks ook gebeurt op een gemeenschappelijke vakbeurs. 


Meer over exposeren op EF+MAT2019 vindt u via deze link.

Wenst u EF+MAT2019 te bezoeken, registreer u dan voor een gratis toegangsticket via deze link.