Nieuwe opleiding duurzaam poedercoaten start op 25 september

Nieuwe opleiding duurzaam poedercoaten start op 25 september

Duurzaam poedercoaten, het is een vak apart. Daarom organiseert VOM een opleiding van 5 sessies. Je doorloopt er het volledige proces van aanlevering tot oplevering. De opleiding start op 25 september in Zwijnaarde.

Poedercoaten biedt veel voordelen.

Denk maar aan een harde en flexibele laklaag, toepasbaar op kleine series of grote volumes en van licht tot zwaar materiaal, een uitgebreide kleurkeuze en structuureffecten, geen schadelijke stoffen die vrijkomen tijdens het proces, enzovoort.

Poedercoaten, techniek met toekomst

Poedercoaten is zonder enige twijfel een belangrijke techniek voor de toekomst. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar snel op en verwachten het nodige innovatieve vermogen. Poedercoaten vraagt om technisch vakmanschap en een vooruitstrevend kwaliteitsbeleid dat gericht is op innovatie en procesbeheersing, en dit gedurende het hele traject, van aanlevering tot oplevering.

Vakkennis ontbreekt

Jammer genoeg ontbreekt de vakkennis binnen de bedrijven om het nog beter en efficiënter te doen. Daarom organiseert VOM jaarlijks een opleiding POEDERCOATEN om medewerkers in lakbedrijven op te leiden tot echte vakmensen die begrijpen wat poedercoaten is en daardoor de gewenste kwaliteit kunnen afleveren.

Start op 25 september in Zwijnaarde

De volgende opleiding start op 25 september in Zwijnaarde. Gedurende 5 sessies doorloopt u het hele proces van aanlevering tot oplevering en krijgt u heel wat nuttige tips ter verbetering van het proces. Er is een maximum aantal deelnemers toegelaten. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

KMO-portefeuille mogelijk

VOM aanvaardt betalingen via de KMO-portefeuille waardoor een deel van het inschrijvingsgeld via de Vlaamse Overheid voorzien wordt.

Meer informatie over deze opleiding vindt u via deze link.