WORKSHOP: Veilig poedercoaten voor operators

Deze opleiding verschaft informatie over de risico's en de te nemen preventieve maatregelen bij het poederlakken met focus op de algemene en persoonlijke veiligheid tijdens het proces.

 Alhoewel poeders geen solventen bevatten, kunnen er toch bepaalde gevaren optreden tijdens het poedercoaten. Voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om gevaren te vermijden. Deze cursus geeft tips en aanbevelingen om veilig te werken in en rond de poedercoatinstallatie. Als deze worden gevolgd, zijn de risico’s minimaal.

 

Huis van de Bouw, Tramstraat 59, Zwijnaarde

14:00 - 18:00

De opleiding “Veilig poedercoaten voor operators” legt de focus op de volgende 3 thema’s:

1. Explosiebeveiliging

2. Correcte aarding

3. Veilige werkomgeving in en om de spuitinstallatie

Locatie: Huis van de Bouw, Tramstraat 59, Zwijnaarde

Doelgroep: Bedrijven die een poederlakcabine in gebruik hebben of die een nieuwe cabine wensen te installeren. Veiligheidsverantwoordelijken zijn ook van harte welkom

Taal: Nederlands

Organisator: VOM vzw

E-mail: info@vom.be

Telefoon: +32 (0)16 40 14 20

Prijs leden: €190

Prijs niet-leden: €285

KMO-portefeuille: Subsidies via KMO-portefeuille.  Zie:  www.kmo-portefeuille.be Erkenningsnr. VOM - pijler opleiding: DV.O105498   Kleine ondernemingen: steun 30% Middelgrote ondernemingen:  steun 20% Om gebruik te maken van de KMO-portefeuille moet u uw aanvraag indien uiterlijk 14 kalenderdagen na aanvang van de activiteiten. Zo niet, wordt uw aanvraag geweigerd.

KMO-portefeuille