Infomiddag voor alle CxO's op 22 oktober: Subsidies, u heeft er recht op!

Infomiddag voor alle CxO's op 22 oktober: Subsidies, u heeft er recht op!

In Vlaanderen bestaan er ontzettend veel subsidievormen, financiële hefbomen, overheidsinitiatieven om duurzaam te produceren, milieuvriendelijker te werken, of zelfs om de weg in te slaan naar Surface Finishing 4.0. Deze middag is een must voor elke CxO.

Echter de veelheid aan informatie die willekeurig wordt aangeboden aan KMO’s, heeft vaak tot gevolg dat een ondernemer door het bos de bomen niet meer ziet waardoor hij heel vaak subsidies of steunmaatregelen misloopt. En dat is natuurlijk jammer.

VOM vzw ism Flanders Make, VLAIO en Watercircle.be verzamelen de belangrijkste (financiële) stimuli voor innovatieve projecten of duurzame bedrijfsaspecten die in aanmerking komen voor subsidies of begeleiding. Ontdek wat deze inhouden, welke projecten in aanmerking komen en hoe uw bedrijf ermee aan de slag gaat. Tijdens deze middag krijgt u eerstelijnsinformatie van de bevoegde instanties. Ook bedrijf WILMS uit Meerhout vertelt hun transitie naar een groene lakkerij in het kader van het duurzaamheidsbeleid.

De middag sluit af met een infomarkt waar u de gelegenheid heeft uw concrete vragen te stellen aan de specialist, een afspraak vast te leggen of meer concrete info te vragen.

VOM heeft tevens enkele concrete ideeën uitgewerkt voor onze leden zodat we snel een concreet projectvoorstel kunnen lanceren.

Deze middag is een must voor elke CxO’s, bedrijf- en productieleiders, verantwoordelijke R&D en HSE.

Inschrijven via deze link